ΔΙΑΦΟΡΑ

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Δείτε live – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης

Έως τις 10:30 η σορός στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης - Σχεδόν στην πλατεία Μοναστηρακίου φτάνει ο κόσμος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Μεγάλη είναι η προσέλευση του κόσμου για το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στην Μητρόπολη, με το φέρετρο να είναι καλυμμένο με την ελληνική σημαία. Ορισμένοι από τους παριστάμενους, μάλιστα, έψαλαν και τον εθνικό ύμνο περιμένοντας υπομονετικά να αποχαιρετίσουν τον τέως βασιλιά.

Είναι ενδεικτικό ότι λίγο πριν τις 8:30 το πρωί, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, στην ουρά βρίσκονται περισσότεροι από 1.300 άτομα. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, η ουρά ξεκινά από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου και καταλήγει στην Μητροπόλεως στο ύψος της Καπνικαρέας, σχεδόν, δηλαδή, στην πλατεία Μοναστηρακίου.

 

 

 

 

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button