ΔΙΑΦΟΡΑ

«Τελειώνει» Zara και H&M: Έρχεται στην Ελλάδα μεγάλη αλυσίδα με φθηνά ρούχα – Που ανοίγει το 1ο κατάστημα

Επιβεβαιώνεται η είσοδος στην Ελλάδα της γαλλικής αλυσίδας ένδυσης Kiabi, καθώς ήδη έχει μισθώσει ακίνητο στην χώρα μας.

Επιβεβαιώθηκε η είσοδος της γαλλικής αλυσίδας ένδυσης Kiabi στην Ελλάδα, καθώς η εταιρεία έχει ήδη μισθώσει ακίνητο στην Πάτρα, εντός του εμπορικού πάρκου που αναπτύσσει η Trade Estates. Η Kiabi, γνωστή για τις οικονομικές της προτάσεις μόδας, αποτελεί αντίπαλο δέος των Zara και H&Mστη γαλλική αγορά. Ανήκει στην οικογένεια Mulliez, μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της Γαλλίας και της Ευρώπης, που ηγείται του ομίλου Association Familiale Mulliez. Στην ομπρέλα του ομίλου περιλαμβάνονται επίσης γνωστές μάρκες στην ελληνική αγορά, όπως το Leroy Merlin και το Decathlon.

Το μότο του ομίλου είναι all in all και έτσι αναπτύσσει μια σειρά δραστηριοτήτων σε όλους τους τομείς και συνδέεται με περίπου 130 μάρκες που σχετίζονται με την καθημερινή ζωή των καταναλωτών στη Γαλλία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες στον κόσμο.

Η Kiabi έχει κάνει την παρουσία της σε πάνω από 23 χώρες

Η παρουσία της Kiabi στην αγορά της ένδυσης μετρά πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Το πρώτο κατάστημά της άνοιξε το 1978 στη Βόρεια Γαλλία σε έναν χώρο 1.000 τμ. και σήμερα έχει παρουσία σε 23 χώρες με ένα δίκτυο με περισσότερα από 580 καταστήματα. Διαθέτει είδη ένδυσης για όλη την οικογένεια, λευκά είδη και αντικείμενα αποθήκευσης και μικροέπιπλα, ενώ τα καταστήματα της είναι συνήθως τουλάχιστον 1000 τμ. όπως και το κατάστημα που έχει μισθώσει στην Πάτρα.

H Kiabi έχει αξιοσημείωτη παρουσία στη γαλλική αγορά ενδυμάτων και σύμφωνα με στοιχεία της Global Data για το 2023 η Kiabi συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων λιανοπωλητών ενδυμάτων στη Γαλλία ανταγωνιζόμενη άλλα πανίσχυρα brands όπως η Zara και η H&M.

H έξοδος εκτός γαλλικών συνόρων έγινε το 1993 με το άνοιγμα στην Ισπανία και τρία χρόνια ακολουθήσε η είσοδος στην ιταλική αγορά. Σήμερα διαθέτει καταστήματα στο Βέλγιο, στην Πορτογαλία, στη Μάλτα και σε πολλές αφρικανικές χώρες (Τυνησία, Αλγερία, Μαρόκο, Καμερούν, Σενεγάλη κ.α.), στη Σαουδική Αραβία και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ σχεδιάζει και την είσοδό της στην ινδική αγορά.

Το διαβάσαμε εδώ ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button