ΥΓΕΙΑ

Το Μαρτυρικό τέλος για την Άντζελα Ζήλεια – Το ατύχημα στο σπίτι της πριν 5 μέρες πριν τον θάνατό της

Έφυγε από τη ζωή η Άντζελα Ζήλεια σε ηλικία 88 ετών και το τέλος της τραγουδίστριας και ηθοποιού ήταν μαρτυρικό!

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στα social media.

«Με μεγάλη θλίψη μάθαμε πριν από λίγο την ξαφνική αποχώρηση από τη ζωή της αγαπημένης μας Φίλης και σπουδαίας εμβληματικής τραγουδίστριας με την βελούδινη φωνή των δεκαετιών ’60, ’70, ’80 με τα πάμπολλα βραβεία στα εγχώρια και τα διεθνή φεστιβάλ αλλά και

πολύ αγαπητής λόγω της σημαντικής παρουσίας της ως ηθοποιού στις χαρακτηριστικές ταινίες μελό του ’60, της μοναδικής, Άντζελας Ζήλεια. Σπουδαία ευγενική κυρία που αγάπησε εμάς τους νεότερους σαν παιδιά της. Καλό ταξίδι γλυκιά μας Άντζελα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο θάνατος της Άντζελας Ζήλεια ήταν μαρτυρικός, καθώς η σπουδαία τραγουδίστρια πριν από πέντε μέρες έπεσε μέσα στο σπίτι της και έσπασε τη σπονδυλική της στήλη, με την κόρη της να τη μεταφέρει σε ιδιωτική κλινική.

Οι αφόρητοι πόνοι, ωστόσο, έφεραν την ανακοπή καρδιάς, με τον επιστήθιο φίλο της, Τέρη Χρυσό να θρηνεί για τον χαμό της.

Με λυγμούς είπε ο Τέρρης Χρυσικός στην Espresso:

«Για μισό αιώνα με την Άντζελα ήμασταν φίλοι καρδιακοί, σαν αδέλφια. Γυρίσαμε όλο τον κόσμο με περιοδεία και δοξαστήκαμε όπου και να πήγαμε. Το αποτέλεσμα ήταν να μην προλάβω να της πω δυο κουβέντες όσο ήταν ζωντανή. Δεν πρόλαβα να πάω στο νοσοκομείο και θα το φέρω βάρος στη συνείδησή μου».

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button