ΔΙΑΦΟΡΑ

Το σκυλί του απολαμβάνει να στρογγυλοκάθεται μέσα σε ένα κουτί. Και ο ιδιοκτήτης του, του σκάρωσε την πιο ΑΠΙΘΑΝΗ φάρσα!

Πόσο υπέροχα πλάσματα είναι οι σκύλοι! Είναι οι αχώριστοι και πιστοί σύντροφοι του ανθρώπου. Μοιράζονται τη ζωή τους με τόση αγάπη για την οικογένεια τους, που πραγματικά σε συγκινούν. Και τι ζητούν; Λίγη φροντίδα, φαγητό και βόλτα! Γιατί τα σκυλάκια αγαπούν τις βόλτες. Και προκειμένου να μην τις στερηθούν μπορούν να υπομείνουν τα πάντα!

Κι όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε ακόμη και τις φάρσες που θα θελήσει να τους κάνει ο μπαμπάς τους! Κι αν απορείτε, μαθαίνοντας αυτή την ιστορία θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.

Ο Koharu, ένας όμορφος σκύλος από την Ιαπωνία, λατρεύει τις βόλτες με το αυτοκίνητο. Βολεύεται σε ένα ανοιχτό χαρτόκουτο κι απολαμβάνει τη διαδρομή. Τα προβλήματα του άρχισαν τη μέρα που ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να του κάνει μια περίεργη φάρσα, ώστε να διαπιστώσει κάτι.

Κάθε μέρα, ο Koharu και ο “μπαμπάς” του πηγαίνουν βόλτα με το αυτοκίνητο. Ο σκύλος κάθεται στο κουτί του και απολαμβάνει τη βόλτα του.

Κάποια μέρα, όμως, ο μπαμπάς είχε την εξής απορία: Αν μικρύνει το κουτί, ώστε ο σκύλος να μην είναι άνετα εκεί μέσα, θα δεχτεί να μπει ή θα αρνηθεί με τον κίνδυνο πάντα να χάσει τη βόλτα; Αποφάσισε, λοιπόν, να πειραματιστεί για να δει τι θα γίνει!

Τα αποτελέσματα του πειράματος ήταν αναπάντεχα κι ολότελα ξεκαρδιστικά!

Δείτε το βίντεο και θα μας θυμηθείτε!

 

 

πηγη http://pestomou.info/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button