ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία Κρήτη: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στην 33χρονη που πέθανε σε ταξί έξω από το Βενιζέλειο

Οι συγγενείς κάνουν λόγο για σημαντικές καθυστερήσεις από το ιατρικό και το παραϊατρικό προσωπικό του νοσοκομείου – Έφτασε σε εμάς όταν ήταν ήδη αργά, τόνισε ο διοικητής του Βενιζέλειου

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 33χρονη Όλγα, η οποία ξεψύχησε μέσα σε ταξί, όταν με τον σύζυγο της προσπαθούσαν, να προσεγγίσουν το Βενιζέλειο Νοσοκομείο προκειμένου να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες καθώς η ίδια νοσούσε με κορωνοϊό.

Οι συγγενείς κάνουν λόγο για σημαντικές καθυστερήσεις από το ιατρικό και το παραϊατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, έως ότου εντέλει φροντίσουν την εκλιπούσα, στο οποίο οι ίδιοι αναγκάστηκαν να μεταβούν με ταξί καθώς, όπως σημείωσαν, το ΕΚΑΒ καθυστερούσε.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Η εκλιπούσα, η οποία δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα, σύμφωνα με τους συγγενείς της, ασθένησε με κορωνοϊό και είχε ήπια συμπτωματολογία για 4 ημέρες πριν παρουσιάσει έξαρση με ισχυρούς πόνους σε στήθος και κόκκαλα αλλά και έντονη κόπωση ενώ όπως εντέλει διαπιστώθηκε, υπέστη ανακοπή την 5η ημέρα στην προσπάθειά της να μεταβεί στο νοσοκομείο. Αφήνει πίσω της, ένα παιδάκι 5 ετών.

«Δυστυχώς η 33χρονη γυναίκα, έφτασε σε εμάς όταν ήταν ήδη αργά. Παρόλα αυτά την διασωληνώσαμε και προχωρήσαμε σε ανάνηψη. Δεν κατορθώσαμε όμως, να την επαναφέρουμε στη ζωή» τόνισε ο διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης μιλώντας στο Creta24.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button