ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία με τον 17χpονο Κωνσταντίνο: Μαθητής Λυκείου βρέθηκε νεκpός στο σπίτι του – Απαρηγόρητη η μητέρα

Θρήνος στην Θεσπρωτία για τον θάνατο ενός 17χρονου. Ο ανήλικος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης από συγγενή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα epirus-tv-news.gr, ο συγγενής του 17χρονου ανησύχησε που δεν είχε ξυπνήσει και πήγε στο δωμάτιό του για να δει αν συμβαίνει κάτι. Δυστυχώς όμως, ο μαθητής Λυκείου ήταν χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και Αστυνομία. Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του παιδιού είχε πεθάνει, ενώ η μητέρα του και οι δύο αδελφές του θρηνούν για την απώλεια του 17χρονου.

Απαρηγόρητη η μητέρα του που είναι αυτοδιοικητική υπάλληλος ,οι δύο αδερφές του αλλά και όλο το χωριό . Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του ΓΕΛ Φιλιατών αποχαιρετώντας τον 17χρονο Κωνσταντίνο …

Τα ακριβή αίτια για τον αιφνίδιο θάνατο του 17χρονου αναμένεται να διευκρινιστούν με την ιατροδικαστική εξέταση.

Ανείπωτος είναι ο πόνος και ατελείωτος ο θρήνος για τον θάνατο του 17χρονου Κωνσταντίνου στους Φιλιάτες. Ο μαθητής Λυκείου βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο που διάβαζε προκαλώντας σοκ στην οικογένειά του και βυθίζοντας την περιοχή στη θλίψη.

Πριν λίγα χρόνια είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας του 17χρονου. Η μητέρα του άντεξε δίνοντας όλη της την αγάπη στα παιδιά της ενώ ασχολείται και με τα αυτοδιοικητικά.

Το πλήγμα που δέχθηκε αυτή την φορά είναι ακόμη πιο βαρύ.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλιατών εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της Αντιδημάρχου Σοφίας Στάθη  για τον αδόκητο χαμό  του αγαπημένου της υιού Κωνσταντίνου και συμπαρίστανται στο βαρύ πένθος τους.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας απευθύνει τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της Αντιδημάρχου Δήμου Φιλιατών για την απώλεια του υιού της Κωνσταντίνου.

«Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές, ωχριούν ,μπροστά στον πόνο και τη θλίψη του χαμού ενός παιδιού.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο βαρύ πένθος της οικογένειας» σημειώνει στην ανακοίνωση.

Το διαβάσαμε εδώ epiruspost.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button