ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Δράμα με ηθοποιό – Βρήκαν νεκρή τη Νάμπια, την τυφλή γάτα της

Βρέθηκε νεκρή η Νάμπια, η τυφλή γατούλα της σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου. Η κοπέλα ήταν στο τρένο που συγκρούστηκε με το εμπορικό στην τραγωδία στα Τέμπη.

Μεταξύ των 56 αγνοουμένων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη είναι η σοπράνο και ηθοποιός από τη Θεσσαλονίκη, Ελισάβετ Χατζηβασιλείου. Η κοπέλα βρισκόταν σε ένα από τα βαγόνια του τρένου μαζί με τη γάτα της.

Η 26χρονη αγνοούμενη είναι καλή φίλη του γνωστού μοντέλου από το ριάλιτι GNTM, Αλεξίας Κούβελα, η οποία δεν έχει σταματήσει τις αναρτήσεις σχετικά με τη φίλη της, ζητώντας από οποιονδήποτε που μπορεί να γνωρίζει το παραμικρό, να επικοινωνήσει μαζί της.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, μέσω ανάρτησης στο Instagram ενημέρωσε πως η γάτα της Ελισάβετ, που άκουγε στο όνομα Νάμπια βρέθηκε νεκρή.

 

 

Σε ό, τι αφορά την Ελισάβετ ακόμη δεν έχει βρεθεί κάτι. Η Αλεξία Κούβελα μίλησε και στον ANT1 κάνοντας δημόσια έκκληση προς τον κόσμο να βοηθήσει να βρεθεί η φίλη της.

“Η Ελισάβετ είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ καλόψυχο και γλυκό πραγματικά, πάντα με ένα χαμόγελο, με τον καλό τον λόγο. Είναι σοπράνο, απολαμβάνει τη ζωή, της αρέσει η Τέχνη, πηγαίνει συχνά σε εκθέσεις.

 

“Πηγαινοερχόταν συχνά Αθήνα – Θεσσαλονίκη, έχει κατοικία και στις δύο πόλεις και ενασχολήσεις. Έχει μια γατούλα που την έχει διασώσει η ίδια, είναι τυφλή και την φροντίζει και την αγαπάει πάρα πολύ.

Είχε όνειρα και έχει, θα μιλάω στον ενεστώτα για την Ελισάβετ γιατί παρόλο που δεν έχει βρεθεί ακόμα, το κινητό της χτυπάει κανονικά”, είπε χαρακτηριστικά.

 

πηγη thetoc.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button