ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στη Λιβύη: Η Γλυκερία και η Εύη, οι δύο Ελληνίδες νοσηλεύτριες που σκοτώθηκαν στο φρικτό τροχαίο

Θλίψη έχει σκορπίσει στη χώρα ο θάνατος πέντε Ελλήνων, μελών της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας που έστειλε χθες η χώρα για τους πλημμυροπαθείς της Λιβύης, μετά την εμπλοκή του οχήματος που τους μετέφερε σε τροχαίο δυστύχημα.

Όπως έγινε γνωστό, τη ζωή τους έχασαν οι δύο νοσηλεύτριες, ένας υπαξιωματικός και δύο διερμηνείς, παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας Βεγγάζης, ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος.

Οι δύο Ελληνίδες που σκοτώθηκαν στο τροχαίο, ήταν η Γλυκερία Μεμεκίδου και η Ευαγγελία Ανδρεαδάκη.

Κατά πληροφορίες, η Πλωτάρχης Γλυκερία Μεμεκίδου εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στην Ογκολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, ενώ η σμηναγός Εύη Ανδρεαδάκη ήταν νοσηλεύτρια στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Η είδηση του θανάτου της Εύης Ανδρεαδάκη έχει προκαλέσει σοκ στο Ηράκλειο, τόπο καταγωγής της, όπου διαμένουν πολλοί συγγενείς της, ενώ η οικογένεια διατηρεί στενούς δεσμούς.

 

Σύμφωνα με το creta24.gr, η άτυχη νοσηλεύτρια έμενε στην Αθήνα και εργαζόταν στο 251 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Η οικογένειά της έχει ήδη ενημερωθεί για τον θάνατό της στο τροχαίο δυστύχημα.

 

Η τραγική ιστορία της

Μετά τον θάνατό της, εν ώρα καθήκοντος, η οικογένεια έρχεται αντιμέτωπη με την τρίτη τραγωδία που καλείται να διαχειριστεί.

Ο αδερφός της άτυχης στρατιωτικού είχε επίσης σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ ο θείος της ήταν πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και έφυγε από τη ζωή επίσης εν ώρα καθήκοντος, όταν το αεροσκάφος στο οποίο στο επέβαινε κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής, συνετρίβη.

 

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button