ΥΓΕΙΑ

3 παράξενα πράγματα που δεν γνώριζες ότι μπορούσες να κάνεις με ένα λεμόνι! ! !

 

 

Τα οφέλη του λεμονιού για την υγεία μας είναι πολλά, όπως και οι παράξενες χρήσεις του!

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με λεμόνι.Χρησιμοποιήστε το χυμό του λεμονιού σαν φυσική μάσκα μαλλιών αν θέλετε να αποκτήσετε ανοιχτόχρωμες ανταύγειες.
Απλώστε το χυμό στο τριχωτό της κεφαλής και αφήστε το για 10 λεπτά πριν το ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Επίσης ο χυμός λεμονιού είναι ένα εξαιρετικό αντί- πυτιριδικό.

Χρησιμοποιήστε το λεμόνι σαν φυσικό αποσμητικό. Διώξτε τις άσχημες μυρωδιές που αναδύονται από τις μασχάλες ή τα πόδια τρίβοντας φέτες λεμονιού. Είναι ένα ισχυρό αντί- βακτηριδιακό που θα καθαρίσει και θα φρεσκάρει τα πάσχοντα σημεία του σώματος. Επίσης μετά από ένα γεύμα με ψάρι μπορείτε να σερβίρετε μπωλάκια με νερό και λεμόνι για να ξεπλύνουν οι καλεσμένοι σας τη μυρωδιά του ψαριού από τα χέρια τους.

Το λεμόνι είναι ένα φυσικό λευκαντικό για τα ρούχα. Ρίξτε μισή κούπα χυμό λεμονιού στο νερό που ξεπλένετε τα ρούχα σας και απλώστε τα σε μέρος που το βλέπει ήλιος. Το φως του ηλίου σε συνδυασμό με το χυμό λεμονιού θα κάνουν τα λευκά ρούχα σας να αστράφτουν.

πηγη http://healthpro.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button