ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στον ΗΣΑΠ, κóπnκε στα 2: Άνδρας πńδnξε στις γραμμές του τρένου και σκοτwθnκε, έκλεινε τα μάτια του ο κόσμος

Ένας 37χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του, σήμερα, Παρασκευή, το πρωί, πηδώντας στις γραμμές του τρένου, στον σταθμό του ΗΣΑΠ, στη Νέα Ιωνία, μπροστά στα μάτια δεκάδων επιβατών.

Ειδικότερα, στις 8.10 το πρωί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οπότε ο σταθμός ήταν κατάμεστος από κόσμο που πήγαινε στις δουλειές του, ο αυτόχειρας έπεσε στις ράγες του τρένου, την ώρα που περνούσε ο συρμός, στο ρεύμα προς Πειραιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει διαμελιστεί.

Στο σημείο της τραγωδίας έχουν μεταβεί οχήματα της πυροσβεστικής, ασθενοφόρο και αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ υπάρχει δυσχέρεια στην κυκλοφορία των συρμών στο τμήμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, με την κυκλοφορία στη Γραμμή 1 Μετρό προσωρινά να διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς- Άνω Πατήσια και Κηφισιά- Ειρήνη.

Λόγω της πτώσης του ατόμου στον σταθμό της Νέας Ιωνίας, η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) διεξαγόταν για ένα διάστημα στα τμήματα Πειραιάς – Άνω Πατήσια και Κηφισιά – Ειρήνη.

Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες που αυτοκτόνησε ο 37χρονος

Η σορός έχει παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρεται σε νοσοκομείο, ενώ δεν έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιχείρηση έλαβαν μέρος με δύο οχήματα επανδρωμένα με έξι πυροσβέστες.

To διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button