ΔΙΑΦΟΡΑ

Μπάνιο χωρίς παράθυρο: Αυτό είναι το έξuπνο κóλπο για να το κάνετε να μυρiζει πάντα φρεσκάδα

Σχεδόν όλα τα σπίτια διαθέτουν παράθυρο στο μπάνιο τους. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει όμως, αυτό είναι το μυστικό για να ξεμυρίσει αμέσως.

Αρκετά σπίτια δεν διαθέτουν το προνόμιο του παραθύρου στο μπάνιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μυρίζει περισσότερη ώρα από ότι θα μύριζε, αν υπήρχε παράθυρο.

Τι συμβαίνει με τη μυρωδιά των μπάνιων που δεν έχουν παράθυρο

Δεν πρόκειται για μια απλή μυρωδιά, αλλά για μια έντονη μυρωδιά στον χώρο. Πέρα από αυτό, η έλλειψη παραθύρου στο συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού, μπορεί να συγκεντρώσει περισσότερη υγρασία, αλλά και να δημιουργήσει μούχλα στους τοίχους.

Πώς θα κάνετε να ξεμυρίσει το μπάνιο που δεν έχει παράθυρο

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες, αν το μπάνιο του σπιτιού σας δεν διαθέτει κάποιο παράθυρο

Μετά από κάθε χρήση του μπάνιου σας για ντουζ ή και για λούσιμο, πρέπει να απλώνετε τις πετσέτες και τα πατάκια σας στο μπαλκόνι. Έτσι, θα στεγνώσουν καλά. Καλό θα ήταν να πραγματοποιείται αλλαγή πετσετών τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, προτείνεται και το άνοιγμα της κουρτίνας του μπάνιου για την απομάκρυνση της υγρασίας. Έπειτα, θα πρέπει να την κλείσετε για να στεγνώσει και η κουρτίνα.

Ο ενεργός άνθρακας, ο οποίος παράγεται βιομηχανικά από τις αρχές του περασμένου αιώνα αποτελεί υλικό – κλειδί. Πρόκειται για μια ένωση, με χρησιμότητα στην ιατρική, τη φαρμακευτική, καθώς και σε άλλες επιστήμες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη γρήγορη απομάκρυνση οσμών. Βάλτε λίγο ενεργό άνθρακα μέσα σε ένα δοχείο και αφήστε το στο μπάνιο σας. Καλό θα ήταν να το τοποθετήσετε σε ένα ωραίο δοχείο, το οποίο θα διακοσμεί το μπάνιο σας.

Το βέβαιο είναι πως θα κάνετε τη δουλειά σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς όλες οι δυσάρεστες οσμές θα απομακρυνθούν μέσα σε λίγα λεπτά. Ενεργό άνθρακα για όποιον επιθυμεί να αγοράσει, μπορεί να βρει σε κάποιο pet shop ή σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

Πολύτιμο tip για όσους δεν έχουν παράθυρο στο μπάνιο τους και δεν θέλουν να υπάρχει μυρωδιά.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button