ΔΙΑΦΟΡΑ

Ραγδαίες εξελίξεις για τον Δημήτρη Κόκοτα, ξεκαθάρισαν τελικά την αλήθεια

Από το πρωί της Τετάρτης (10/4), πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του Δημήτρη Κόκοτα βγαίνουν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση υγείας του.

Η αδελφή του τραγουδιστή, Ελένη, μίλησε το πρωί της Τετάρτης σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές για την κατάσταση της υγείας του.

Η Ελένη Κόκοτα μίλησε στην εκπομπή «Super Kατερίνα», στην οποία τόνισε πως ο Δημήτρης Κόκοτας είναι πολύ καλύτερα και πως σε λίγες ημέρες θα τον ξυπνήσουν.

Στην ίδια γραμμή με την αδελφή του και η στενή συνεργάτιδα του Δημήτρη Κόκοτα, Σάντρα Βουτσά, η οποία τοποθετήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Πρωινό ΣουΣου».

Το μεσημέρι της Τρίτης (9/4) αναστάτωση προκάλεσε ρεπορτάζ, που ανέφερε πως ο τραγουδιστής βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, επικαλούμενο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα, Έλλη, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και διέψευσε κατηγορηματικά όσα ακούστηκαν για την υγεία του τραγουδιστή.

«Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες πραγματικά! Πρέπει να σέβεστε κάποιες φορές αυτούς που έχουν θέματα. Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά! Βγήκε το πρωί η κυρία Παγώνη και είπε ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα. Εμείς αυτή την ενημέρωση έχουμε και είναι όλα καλά. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο», είπε η Έλλη Κόκοτα.

Επίσης η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα σημείωσε ότι: «Τα διαψεύδω όλα αυτά, εγώ μιλάω μόνο με τους γιατρούς! Με κανέναν άλλον. Η ενημέρωσή μας γίνεται από την κυρία Παγώνη και από τους γιατρούς που τον προσέχουν. Είναι μια χαρά ο Δημήτρης όλα πάνε κάθε μέρα και καλύτερα».

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button