ΔΙΑΦΟΡΑ

Τpαγωδία στην Ελευσίνα: Μία μάνα τα ξημερώματα έχασε τον γιο της, νεκpός 31χρονος μέσα σε μία «κακıά» στιγμή

Νεκρός ένας 31χρονος, χαροπαλεύει ο 25χρονος οδηγός στο τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα.

Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε το αυτοκίνητο των 990 αλόγων που οδηγούσε ένας 31χρονος στη λεωφόρο Κανελλοπούλου στην Ελευσίνα όταν έχασε τον έλεγχο και, τρέχοντας σχεδόν με 100 χλμ/ώρα, κατέληξε πάνω σε μια παρκαρισμένη νταλίκα.

Ο 31ος ετών οδηγός, που πρόσφατα είχε γίνει πατέρας, ανασύρεται νεκρός ο 25χρονος συνοδηγός χαροπαλεύει.

Ο πατέρας του 31χρονου σηκώνει το τηλέφωνο και μαθαίνει πως ο γιος του είχε ένα τροχαίο ατύχημα. Φτάνοντας στο σημείο, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. «Εγώ ήρθα και είδα το παιδί πεθαμένο», είπε ο πατέρας του.

Με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια οι συγγενείς του 31χρονου στέκονται εκεί που άφησε την τελευταία του πνοή. «Εδώ είναι το νοσοκομείο. Πόση ώρα κάνανε να έρθουν να τον πάρουν τον άνθρωπο;», προσθέτει ο ξάδελφός του.

«Επιτρέπεται να παρκάρεις εδώ; Άνθρωποι είμαστε, μπορεί να κάνουμε και λάθη και τέτοια. Μπορεί να έτρεξε, μπορεί να μην έτρεξε, αυτό δεν το ξέρουμε. Εκεί που είναι παρκαρισμένο (φορτηγό) δεν προβλέπω ότι θα έπρεπε να είναι».

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ελευσίνα, Παρασκευή, τα ξημερώματα, με θύμα έναν 31χρονο και έναν 25χρονο να τραυματίζεται σοβαρά.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στη συμβολή των οδών Κανελλοπούλου και Μουρίκη, κοντά στην Παραλία της Ελευσίνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο έγινε στη 1:30, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 31χρονος, για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε φορτηγό και ανετράπη.

Το τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα στοίχισε τη ζωή του 31χρονου

Ο 31χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του, όπως διαπιστώθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο όπου διακομίσθηκε, ενώ ο 25χρονος συνοδηγός του, που απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες, διακομίσθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Τζάνειο.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button