ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαζεύει το κουράγιο της η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί είπαν αυτό και το περιμένουμε»

Στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας, ύστερα από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στις πρόβες του J2US.

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος επικαλούμενος τους γιατρούς, ανέφερε ότι υπάρχει μία σταθερότητα που θεωρείται καλό σε αυτή την φάση και ότι ήμερα ή αύριο θα ξαναγίνει προσπάθεια αποσωλήνωσής του.

Η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα Πετράκη, επισήμανε χαρακτηριστικά: «Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια, η οποία γίνεται σε πολύ αργούς ρυθμούς, όπως έχουν πει και οι γιατροί. Αυτό περιμένουμε».

Για τη δράση αγάπης που έγινε από τον φίλο του, σχεδιαστή Ερωτόκριτο, είπε: «Είναι μία από τις κινήσεις που κάνει ο κάθε άνθρωπος που νιώθει την ανάγκη να το κάνω. Θα μπορούσαν να γίνουν πολλές τέτοιες κινήσεις και να μην ενημερωθώ. Μία φίλη που είναι εκτός χώρου, μία τελείως άσχετη κοπέλα τυχαίνει να τον γνωρίσει, με ρώτησε. Επειδή την εμπιστεύομαι λοιπόν σαφώς της έδωσα την άδεια γιατί είναι κάτι θετικό. Δεν θα είχα κάποια αντίρρηση ακόμα κι αν δεν με ρωτούσαν. Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που γίνεται».

Η Ματίνα Παγώνη μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» δήλωσε πως αν κι έγινε νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης στον τραγουδιστή, δεν ήταν επιτυχής, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουν μερικές ημέρες για να προσπαθήσουν εκ νέου οι γιατροί.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση. Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί ή είναι οριακό, υπάρχει το επόμενο στάδιο που είναι πρωτόκολλο για αυτές τις ιστορίες που πρέπει να κάνει η ιατρική ομάδα και πώς πρέπει να προχωρήσει».

To διαβάσαμε εδώ fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button