ΔΙΑΦΟΡΑ

Έγκλημα στην Τήνο: Αυτό είναι το θύμα – Ο 93χρονος του έστησε καρτέρι και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ

Έγκλημα στην Τήνο: Ο 50χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι

Χρόνιες προσωπικές διαφορές, για ασήμαντες αφορμές από τη συμβίωση τους στην ίδια πολυκατοικία στη Χώρα της Τήνου, είχαν δράστης και θύμα της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στο νησί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ηλικίας 93 ετών είχε στήσει καρτέρι στον 50χρονο Σπύρο Μεταξά, διευθυντή Σχολής Αγιογραφίας. Την ώρα που αυτός επέστρεψε σπίτι μετά τον καθιερωμένο κυριακάτικο εκκλησιασμό και πριν προλάβει να κατέβει από το Ι.Χ. αυτοκίνητο του, ο 93χρονος τον πλησίασε κρατώντας μία κυνηγετική καραμπίνα και τον πυροβόλησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα το θύμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

1656260_594513563967555_1531374217_n.jpeg
Ο 50χρονος Σπύρος Μεταξάς.

Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν συχνά διαπληκτισμούς για ασήμαντα θέματα, όπως ο ηλιακός θερμοσίφωνας ή κάποια καλώδια της πολυκατοικίας, ωστόσο, κανείς δεν πίστευε ότι ο 93χρονος θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει τον γείτονά του. Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί εντόπισαν τον υπερήλικα δράστη και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τήνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 93χρονος ήταν άτομο που τα τελευταία χρόνια προκαλούσε αρκετά συχνά περιστατικά έντασης. Όσον αφορά την ποινική του μεταχείριση, πρώτα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, εν συνεχεία στον ανακριτή και μετά θα αποφασιστεί η προφυλάκιση του ή όχι.

Δείτε επίσης

Γυναίκα έχασε τον έλεγχο, πέρασε πάνω από κάγκελα και καρφώθηκε στην αυλή κρεπερί (φωτο)

Τροχαίο: “Τρελή” πορεία αυτοκινήτου με τραυματία… Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Χανιά. Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κρεπερί στο κέντρο της πόλης, τραυματίζοντας ένα άτομο.

Η οδηγός του οχήματος, έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. για αδιευκρίνιστους λόγους και ακολούθησε μία ανεξέλεγκτη πορεία μέχρι που προσγειώθηκε στον εξωτερικό χώρο μίας κρεπερί, εμβολίζοντας παράλληλα και ένα άτομο που καθόταν σε παγκάκι, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο, απέναντι από το Εθνικό Στάδιο Χανίων, για να παραλάβει τον τραυματία, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρει τραύματα στην σπονδυλική του στήλη. Τέλος, έσπευσαν στο σημείο και δυνάμεις της τροχαίας Χανίων, για να ερευνήσουν το περιστατικό.

Πήγη: kriti360.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button