ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στην Κρήτη: Ο 36χρονος λαουτιέρης Αποστόλης Φραγκιαδάκης “Έφυγε” ξαφνικά μπροστά στη γυναίκα και τα παιδιά του

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 36 ετών ο Αποστόλης Φραγκιαδάκης, ο γνωστός λαουτιέρης από τις Γωνιές Μαλεβιζίου Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο Αποστόλης Φραγκιαδάκης άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Πέμπτης, μπροστά στα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του, την αγαπημένη του, Ανδριάννα.

Πιθανολογείται πως υπέστη ανακοπή καρδιάς. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως, οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Μάλιστα, ο άτυχος λαουτιέρης ετοιμαζόταν να πάει σε κηδεία, στις Σίσες. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του αλλά και την τοπική κοινωνία.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις 4 το απόγευμα στη γενέτειρά του.

Τα μηνύματα στο προφίλ του είναι συγκλονιστικά, ξεχωρίζει η παρακάτω μαντινάδα

Νά’ ξερα, Θεέ μου, αν εκειά πού’ χεις τσοι ποθαμένους…
έχεις και τόπο ξέχωρο για τσ’ αδικοχαμένους…

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button