ΔΙΑΦΟΡΑ

Aπιστευτο!Κάτι πολύ τρομακτικό συμβαίνει καθημερινά σε αυτό το δρόμο. Ανακαλύψτε το…..

Ονομάζεται Passage du Gois, βρίσκεται στη Γαλλία και συνδέει το νησί Noirmoutier με την ηπειρωτική χώρα, στο διαμέρισμα Vendée.

1678

Δύο φορές την ημέρα ο δρόμος πλημμυρίζει και παραμένει πλημμυρισμένος για τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

1679

1680

Ο δρόμος Passage du Gois έχει μήκος 4,5 χιλιόμετρα και λόγω του.. νερού, είναι ορατός και προσβάσιμος για τους ανθρώπους και τα αυτοκίνητα, μόνο για μια ή δυο ώρες την ημέρα.

Διασχίζοντας τον πεζός, με αυτοκίνητο ή με.. βάρκα, πάντα διατρέχετε κίνδυνο. Όλοι το γνωρίζουν. Για όσους δεν το γνωρίζουν, υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες.

1681

Όποιος τις αγνοήσει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξει κάπως έτσι..

1682

έτσι..

1683

έτσι..

1684

έτσι..

1685

Ο δρόμος Passage du Gois προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο που θέλουν να παρακολουθήσουν αυτό το πολύ ασυνήθιστο φαινόμενο από κοντά.

1686

Φανταστείτε να οδηγείτε το αυτοκίνητο σας κατά μήκος αυτού του δρόμου..

1687

Τώρα μπορείτε να τον δείτε..

1688

..και τώρα όχι!

1689

1690

1691

1692

πηγη dinfo.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button