ΔΙΑΦΟΡΑ

Αδιανόητη τραγωδία. Σκοτώθηκαν λίγα λεπτά μετά τον γάμο τους

Πολύ άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε ένα νιόπαντρο ζευγάρι στο Τέξας.

Οι δύο νέοι σκοτώθηκαν λίγα μόλις λεπτά μετά τον γάμο τους όταν το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με φορτηγό. Αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος ήταν οι συγγενείς τους! Συγκεκριμένα, ο Χάρλεϊ Μόργκαν, 19 ετών και η Ριάνον Μπουντρό, 20 ετών, φεύγοντας από το δημαρχείο όπου παντρεύτηκαν, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους. Λίγα λεπτά αργότερα το αμάξι συγκρούστηκε με ένα φορτηγό που έσερνε τρέιλερ φορτωμένο με ένα τρακτέρ!

Η Δύναμη της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη που αυτόπτες μάρτυρες είπαν οτι το αυτοκίνητο ανατράπηκε πολλές φορές μέχρι να σταματήσει στο χαντάκι

Ακριβώς πίσω ακολουθούσε η μητέρα του Χάρλεϊ με την αδερφή του, οι οποίες είδαν την στιγμή του δυστυχήματος. «Είδα το μωρό μου να πεθαίνει», δήλωσε η μητέρα του Μόργκαν, Κένια, στο KFDM συνεργαζόμενο δίκτυο του CNNi. «Έχω ακόμα το αίμα του στα χέρια μου. Προσπάθησα πάρα πολύ να τους βγάλω έγκαιρα από το αμάξι.

Θα βλέπω το φορτηγό να χτυπά και να σκοτώνει το παιδί μου κάθε βράδυ της ζωής μου, όσο ζω».

Ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίστηκε, ενώ το ζευγάρι πέθανε ακαριαία. Πηγή: CNN

«Ζήσαμε μαζί μια υπέροχη ζωή» – Όσα δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης για την ηθοποιό Ειρήνη Παππά

Ηλίας Ψινάκης: Η ανάρτηση αφιερωμένη στο θάνατο της γνωστής ηθοποιού

Η θρυλική ελληνίδα ηθοποιός έφυγε από την ζωή σε ηλικία 96 ετών, σκορπώντας θλίψη και ξυπνώντας αναμνήσεις.

Η Ειρήνη Παππά έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών. Ο θάνατός της αποτελεί μεγάλη απώλεια για τον πολιτισμό. Το θέατρο και η τέχνη γενικά της οφείλουν πολλά.

Τι έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης για την Ειρήνη Παππά: «Αγαπημένο μου Ειρηνάκι»

Ο Ηλίας Ψινάκης, την αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία και την ευχαριστεί για όλα όσα έζησαν μαζί και της οφείλει, ενώ συνόδευσε το κείμενο και με μια κοινή τους σπάνια φωτογραφία.

«Αγαπημένο μου Ειρηνάκι! Ζήσαμε μαζί μια υπέροχη ζωή, ταξίδια, δόξες, party, πλάκες, γέλια και ούτε μία δυσάρεστη στιγμή! Μου γνώρισες σπουδαίους ανθρώπους που κάναμε παρέα και κέρδισα πολλά! Ποιον να πρωτοθυμηθώ… Franco Ζeffirelli, Nino Rota, Menotti, Antoni Kouin, Anna Magnani, Sofia Loren, Pasolini, Delon, Dalida, Visconti, Garcia Marquez. Αυτούς και άλλους πολλούς είδα ψάχνοντας τις παλιές φωτογραφίες μας. Βάζω αυτή γιατί είναι η αγαπημένη μου και μου θυμίζει που το σκάγαμε στο Χιλιομόδι, το χωριό σου.

Θυμάμαι που φοράγαμε τις κελεμπίες και τραγούδαγες τις «ωδές»! Απ’ όλη αυτή τη παρέα, ο μόνος που μου έχει απομείνει και μπορώ να μοιραστώ αυτές τις αναμνήσεις, είναι ο Γιώργος Βογιατζής. Σε είχαμε χάσει πολύ πριν μας τη κάνεις για τα καλά. Θα βρεθείς πάλι επιτέλους με το μεγάλο σου έρωτα, τον Brando και τους καλούς μας φίλους, Βασίλη Φωτόπουλο, Βαγγέλη, Ντέμη Ρούσσο, Κακογιάννη και όλη τη παλιοπαρέα. Εμένα θα μου μυρίζει πάντα γιασεμί…».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button