ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό είναι το παλικάρι που σκότωσε ο Γεωργιανός στη Χαλκιδική για τα μάτια μας γυναίκας!

 

Πώς ξεκίνησαν όλα…

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται συγγενείς και φίλοι του 34χρονου Έλληνα από την Θεσσαλονίκη, που χάθηκε τόσο άδικα όταν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου διασκέδαζε σε γνωστό beach bar στην Ποτίδαια της Χαλκιδικής κι ένας 29χρονος ομογενής από τη Γεωργία τον δολοφόνησε, πυροβολώντας τον εν ψυχρώ, για τα μάτια μίας γυναίκας.

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως ο 34χρονος δεν θα είναι πια κοντά τους. Άτομα από το στενό του φιλικό περιβάλλον μιλούν στο protothema.gr για έναν νέο που αγαπούσε τη ζωή και ήταν πάντοτε με το χαμόγελο στα χείλη. «Ήταν από τους ανθρώπους που έκανε πολύ χιούμορ και δε χαλούσε χατίρι ποτέ και σε κανέναν», λέει στο protothema.gr φίλος του 34χρονου, προσθέτοντας πως «είναι πολύ άδικο αυτό που του συνέβη. Χάθηκε ένας λεβέντης χωρίς λόγο.

Εύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη κι ο δολοφόνος να πληρώσει για το κακό που έκανε».

«Ακόμη μου φαίνεται σαν ψέμα. Δε μπορώ να πιστέψω πως έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τρόπο. Ήταν άνθρωπος που δεν πείραζε ποτέ κανέναν. Από τα πιο καλά παιδιά. Ο αλήτης που του πήρε τη ζωή εύχομαι να σαπίσει στη φυλακή», δηλώνει άλλος φίλος του 34χρονου.
Πώς έγινε η φονική συμπλοκή.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ποτίδαια, όταν ο 34χρονος διασκέδαζε σε γνωστό beach bar της περιοχής. Σύμφωνα με μαρτυρίες κι αστυνομικές πηγές, αφορμή για τον καβγά, που μετατράπηκε σε ανθρώπινη τραγωδία με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες, στάθηκε το πείραγμα σε μια φίλη του 29χρονου δράστη από μία παρέα τριών Ελλήνων. Η γυναίκα αυτή διασκέδαζε μαζί με τον 29χρονο ομογενή, που μένει μόνιμα εδώ και πολλά χρόνια στη Νέα Μουδανιά, και μόλις ο 29χρονος αντιλήφθηκε το φλερτ προς το πρόσωπό της κατευθύνθηκε προς την παρέα των Ελλήνων και τους ζήτησε σε έντονο ύφος να σταματήσουν. Ο ένας λόγος έφερε τον άλλον και τα αίματα άρχισαν να «ανάβουν».

Όταν έξι φίλοι των τριών Ελλήνων, ανάμεσά τους ο αδικοχαμένος 34χρονος κι ο αδελφός του θύματος που είναι αστυνομικός κι ένας από τους τρεις τραυματίες, είδαν τι συνέβαινε, κατευθύνθηκαν προς την παρέα που λογομαχούσε και προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Λίγο αργότερα ο ομογενής από τη Γεωργία, που είναι γνώστης πολεμικών τεχνών και έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές κατά το παρελθόν για ληστεία, αποχώρησε κι έφυγε τελείως από το μαγαζί.

Η παρέα των Ελλήνων παρέμεινε και συνέχισε να διασκεδάζει στο δημοφιλές beach bar, νομίζοντας πως το επεισόδιο είχε λήξει εκεί. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, ο 29χρονος δράστης επέστρεψε κρατώντας στα χέρια του ένα όπλο, το οποίο είχε πάρει από το σπίτι του, που είναι πολύ κοντά στο συγκεκριμένο beach bar. Το μυαλό του είχε θολώσει και διψούσε για αίμα.

Μόλις μπήκε στο μαγαζί ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ και υπό την επήρεια αλκοόλ έψαξε για την παρέα με την οποία νωρίτερα είχε λογομαχήσει. Στη θέα του σωματώδη άνδρα με το όπλο στα χέρια όλοι πάγωσαν και κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Συνολικά έπεσαν πάνω από τέσσερις πυροβολισμοί. Ο 34χρονος από την παρέα των έξι έπεσε νεκρός και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν. Ένας 28χρονος, που είναι αστυνομικός και αδελφός του νεκρού, διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ένας 39χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολυγύρου με σοβαρά τραύματα στη θωρακοκοιλιακή χώρα και ρήξη εντέρου. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε τραυματισμένος στην φτέρνα κι ο 44χρονος υπεύθυνος του beach bar.

Όταν ο ομογενής από τη Γεωργία συνειδητοποίησε τι έκανε έφυγε τρέχοντας και σε κατάσταση πανικού από το μαγαζί και κρύφτηκε σε αλσύλλιο της περιοχής, κοντά στην παραλία της Ποτίδαιας. Συνελήφθη, όμως, λίγο μετά τις 12:00 της Κυριακής την ώρα που επιχειρούσε να βγει στον κεντρικό δρόμο, χωρίς, εντούτοις, σύμφωνα με πληροφορίες να βρεθεί στην κατοχή του το όπλο του εγκλήματος για το οποίο ο 29χρονος δεν είχε άδεια. Τις έρευνες για το τραγικό περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Τα μηνύματα των φίλων του 34χρονου στο facebook

Τα μηνύματα των φίλων του 34χρονου στην προσωπική σελίδα του θύματος στο facebook «ραγίζουν» καρδιές. «Καλό ταξίδι φιλαράκι , έφυγες άδικα, έφυγες νωρίς. Δεν ξέρω τι να ευχηθώ στην οικογένεια σου, ο Θεός να τους δώσει δύναμη. Θλίψη και οργή. Εύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη, καλό Παράδεισο παλίκαρε», γράφει ένας φίλος του αδικοχαμένου νέου.

«”Τα τσιγάρα μοιρασμένα, η κιθάρα δανεική, όνειρα μπογιατισμένα, σε μι’ασπρόμαυρη ζωή. Τώρα πάψαν τα τραγούδια, ξέβαψαν τα χρώματα, δρόμοι και παλιές πλατείες, άλλαξαν ονόματα”. Θα σε θυμάμαι πάντα χαμογελαστό, παλικάρι με μεγάλη καρδιά. Καλό Παράδεισο να έχεις…», είναι το μήνυμα που άφησε άλλος φίλος του θύματος.

πηγη mynews.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button