ΔΙΑΦΟΡΑ

Αγχίαλος ΤΩΡΑ – Νεκρός 43χρονος μέσα στο σπίτι του. Κάθισε στον καναπέ και… “έμεινε” εκεί.

Νεκρός μέσα στο σπίτι του εντοπίστηκε ένας 43χρονος πρίν απο λίγες ώρες στη Νέα Αγχίαλο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος άντρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και ενόχληση στο στήθος και την πλάτη και έχασε τις αισθήσεις του, όσο βρισκόταν στον καναπέ του.

Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ που οι διασώστες και οι γιατροί κάνοντας χρήση και απινιδωτή προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Θρήνος…Πέθανε ο Νίκος Φάμελος

Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινότητα της Ζαχάρως η είδηση του θανάτου του πρώην δημάρχου και Στρατηγού εν αποστρατεία, Νίκου Φάμελου. Με καταγωγή από τη Νέα Φιγαλεία έφυγε στα 78 του, αφήνοντας πίσω του ανείπωτη θλίψη, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή.

Ο Νίκος Φάμελος είχε αναλάβει καθήκοντα δημάρχου Ζαχάρως το Νοέμβριο του 2014, με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ζαχάρως ενώ το Σεπτέμβριο του 2018 παραιτήθηκε από το αξίωμα του, όπως μεταδίδει το patrisnews. Επίσης, σοκ προκάλεσε στην οικογένεια της ΕΡΤ η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του δημοσιογράφου Μπάμπη Ζαχαρόπουλου.

ΠΗΓΗ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button