ΔΙΑΦΟΡΑ

Αγγελική Νικολούλη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Σε σοβαρή κατάσταση, δίνει μάχη για τη ζωή της η μητέρα της

Αγγελική Νικολούλη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Σε σοβαρή κατάσταση, δίνει μάχη για τη ζωή της η μητέρα της

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση αγαπημένο πρόσωπο της Αγγελικής Νικολούλη! Δίνει μάχη για την ζωή της! Τι συνέβη;

Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!

Τα τελευταία 24ωρα η μητέρα της δημοσιογράφου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Αιτία φέρεται ότι είναι μια λανθασμένη διάγνωση γιατρών με αποτέλεσμα πλέον η ασθενής να δίνει μάχη για τη ζωή της!AdTech Ad

Συγκεκριμένα, πληροφορίες της εφημερίδας Espresso αναφέρουν πως η μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα

με την αρχική διάγνωση των γιατρών στον Πύργο όπου ζει μόνιμα η ηλικιωμένη γυναίκα, να κάνει λόγο για κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των εντέρων!

Θλίψη. Ο Διονύσης είναι ο 27χρονος που σκοτώθηκε το βράδυ της Δευτέρας

Ο 27χρονος Διονύσης Βούτος είναι ο μοτοσικλετιστής που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από τροχαίο με την μηχανή του στην Οβρυά.

Ένα ακόμη θύμα της ασφάλτου. Ένας ακόμη νέος που δεν πρόλαβε να ζήσει. Ένας ακόμη καβαλάρης των μηχανών μεγάλου κυβισμού που είχε τρέλα με την μηχανή του.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 23.00 την Δευτέρα στην διασταύρωση των οδών Ακρωτηρίου και 17ης Νοέμβρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip η μηχανή στην οποία επέβαινε ο 27χρονος  συγκρούστηκε σφοδρά με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 27χρονο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε και ο θανατός του.

Η Τροχαία Πατρών διέξαγει έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button