• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή η Σοφία Χαντζάρα

5 Ιουνίου, 2019
in ΔΙΑΦΟΡΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή η Σοφία Χαντζάρα

Σε ηλικία 51 ετών έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Σοφία Χαντζάρα μετά από σύντομη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ανακοίνωση για τον θάνατο της δημοσιογράφου εξέδωσε νωρίτερα και η ΕΣΗΕΑ. «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο της Σοφίας Χαντζάρα, που «έφυγε» σήμερα, μετά από σύντομη σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 51 ετών», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

«Η Σοφία Χαντζάρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Μετά το τέλος των λυκειακών της σπουδών εισήχθη στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Ήταν, όμως, η δημοσιογραφία που την κέρδισε. Ξεκίνησε να εργάζεται από πολύ νωρίς, το 1988, στην εφημερίδα «Ακρόπολις» στο ελεύθερο και το αστυνομικό ρεπορτάζ. Το 1989 εργάστηκε στην εφημερίδα «ΝΙΚΗ», ως συντάκτρια του Υπουργείου Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Εν συνεχεία εργάστηκε στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του “SKAI”, στον τηλεοπτικό σταθμό “STAR CHANNEL” και την ιστοσελίδα «zougla.gr» ως παραγωγός ειδήσεων. Επίσης, διετέλεσε αρχισυντάκτρια της δορυφορικής τηλεόρασης της ΕΡΤ, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη», προσθέτει.

Τονίζει επίσης ότι «η Σοφία Χαντζάρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί της. Υπήρξε σοβαρή, συνεπής, ευγενική και διακριτική. Στο σύντομο βίο της, εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά. Με διαύγεια πνεύματος και ορθή κρίση κατάφερνε να φέρνει σε πέρας οτιδήποτε της ανατίθετο με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα».

Παράλληλα, το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει «τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στον σύζυγό της και καλό συνάδελφο Βασίλη Αδαμόπουλο, στον μονάκριβο γιο της Γιάννη και τους οικείους της».

Τέλος, ενημερώνει ότι η κηδεία της Σοφίας Χατζάρα θα γίνει την Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019 στις 13.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

πηγη enikos.gr

Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

Τα 3μερα και τα 9μερα μνημόσυνα

Next Post

Αγγελική Νικολούλη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Σε σοβαρή κατάσταση, δίνει μάχη για τη ζωή της η μητέρα της

Next Post

Αγγελική Νικολούλη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Σε σοβαρή κατάσταση, δίνει μάχη για τη ζωή της η μητέρα της

Ποιοι συνταξιούχοι διεκδικούν αναδρομικά από 2.500 έως 25.000 ευρώ - Μετά τις κάλπες η κρίσιμη απόφαση

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr