ΔΙΑΦΟΡΑ

Άγιος Παντελεήμονας: «Λύγισε» η δικαστής για τη φρίκη που ζούσαν τα παιδιά Σταματήστε δεν αντέχω άλλο»– Στη φυλακή η μητέρα

Άγιος Παντελεήμονας: Στη φυλακή η μητέρα που άφησε τα παιδιά με κατσαρίδες και ποντίκια – Η επιμέλεια των 3 παιδιών δόθηκε στον πατέρα, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα Στη φυλακή οδηγείται η μητέρα των τριών παιδιών που βρέθηκαν υποσιτισμένα και ζώντας σε ένα σπίτι γεμάτο κατσαρίδες και ποντίκια στον Άγιο Παντελεήμονα. Η ίδια και ο σύντροφός της, έλαβαν την ανώτατη ποινή ενώ δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Η 30χρονη μητέρα από τον Άγιο Παντελεήμονα, της οποίας τα παιδιά βρέθηκαν να ζουν σε άθλιες συνθήκες, καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή, για τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο αλλά και απλές σωματικές βλάβες. Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση της μητέρας των παιδιών όταν ρωτήθηκε για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών, καθώς τους είπε ότι έλεγε στα παιδιά ότι οι κατσαρίδες ήταν πεταλούδες.

Πλέον ο πατέρας έχει την επιμέλεια των τριών παιδιών, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους από πέρυσι, με τη μητέρα να του το απαγορεύει.

Ο πατέρας έπειτα από κινητοποίηση και των γειτόνων κατάφερε να καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές οι οποίες μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τα τρία παιδιά, ηλικίας 2,3 και 6 ετών, σε άθλια κατάσταση. Μέχρι και σήμερα τα παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς φέρουν τσιμπήματα από ποντίκια και έντομα. Ο πατέρας τους, ο οποίος είναι ναυτικός, όταν έμαθε ότι πήρε την επιμέλειά τους ξέσπασε σε κλάματα.

Ενδεικτικό της φρίκης, της οποίας ζούσαν τα τρία παιδιά είναι πως η πρόεδρος της έδρας ζήτησε να σταματήσει η προβολή των βίντεο και των εικόνων την ώρα της ακροαματικής διαδικασίας. «Δεν αντέχω άλλο, σταματήστε» αναφώνησε η πρόεδρος του δικαστηρίου, σύμφωνα με τον Alpha..newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button