ΔΙΑΦΟΡΑ

Καματερό: Συνελήφθη ο 27χρονος που κατηγορείται για βιασμό 17χρονης μαθήτριας που γνώρισε στο Instagram

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο 27χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης μαθήτριας από το Καματερό. Σύμφωνα με την καταγγελία, είχε προειδοποιήσει την ανήλικη, που είχαν γνωριστεί μέσω Instagram, να μην πει το παραμικρό, γιατί… θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα!

Ο 27χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, συνελήφθη χθες, Τρίτη 12 Απριλίου, στο σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα, μετά την καταγγελία της 17χρονης μαθήτριας από το Καματερό ότι την βίασε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, και συγκεκριμένα στις 6 Απριλίου, καθώς εξέτιε ποινή για υπόθεση ναρκωτικών.

Η ανήλικη, σύμφωνα με την καταγγελία, γνώρισε τον 27χρονο στο Instagram και το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (11.04.2022) συμφώνησαν να συναντηθούν. Όταν λοιπόν συναντήθηκαν, εκείνος – όπως αναφέρει η 17χρονη – άρχισε να την θωπεύει, με εκείνη να να αντιδρά και να του ζητάει να την αφήσει να φύγει. Τότε, εκείνος την πήρε με το μηχανάκι του και, αντί να την πάει στο σπίτι της, την οδήγησε στο σπίτι του, όπου την βίασε.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο 27χρονος όρμησε με την απειλή βίας στην 17χρονη μαθήτρια και την βίασε. Στη συνέχεια την πήρε και πάλι στο μηχανάκι του και την άφησε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της, ενώ την προειδοποίησε να μην πει το παραμικρό γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα.

Η 17χρονη έκανε καταγγελία στην ΕΛΑΣ και από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων εξακριβώθηκαν τα πλήρη στοιχεία του κατηγορούμενου. Στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγη newsit.gr

Πάτρα: O Γρηγόρης Λέων αποκαλύπτει – «Η Ίριδα δίνει τη χαριστική βόλη στη δράστιδα ή στους δράστες του εγκλήματος»

Όλα δείχνουν πως ο χρόνος μετράει αντίστροφα για νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα… Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων εμφανίζεται σίγουρος, ότι τα στοιχεία που σύντομα θα δουν το φως της δημοσιότητας, για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, όχι απλώς θα είναι αδιάσειστα αλλά δεν θα αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στα άτομα που θα κατηγορηθούν. Όπως τονίζει μέχρι στιγμής έχει κλείσει ένας κύκλος αλλά όχι συνολικά η υπόθεση.

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησαν στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λεων,  η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Αννα Μαστοράκου και ο ανταποκριτής της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στην Πάτρα, Μιχάλης Βασιλάκης.

Ο Μιχάλης Βασιλάκης αναφέρθηκε σε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σχετικά με το τάμπλετ της Τζωρτζίνας. Όπως είπε, γίνεται λόγος για κάποιες παιδικές εκπομπές αλλά και τη σύνδεση με έναν λογαριασμό mail ο οποίος φέρεται να ανήκει στη μητέρα. Για αυτά, όπως είπε, υπάρχει πρόσβαση και από τις ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πριν από λίγες μέρες.

Ο πρόεδρος της  ιατροδικαστικής εταιρείας, Γρηγόρης Λεων, τόνισε ότι κατά την εκτίμησή του «ακόμα και σε δικαστικό επίπεδο το παιδί το οποίο δίνει την καθοριστική βολή στη δράστιδα ή στους δράστες είναι η Ίριδα». «Θα δείτε ότι στην Ίριδα δεν θα μπορέσει να υπάρξει κανένα επιχείρημα ούτε σε επίπεδο δικαστηρίου ούτε σε κανένα άλλο επίπεδο από τη δράστιδα ή τους δράστες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποσυρθεί από την υπόθεση. Εξήγησε ότι: «Νομίζω ότι σε αυτή την υπόθεση προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Βλέπαμε μια υπόθεση η οποία εξελισσόταν για τα τρία παιδιά χωρίς ουσιαστικά να έχουν θέσει οι γονείς κάποιο τεχνικό σύμβουλο, για να υπερασπιστεί, αν θέλετε, τους θανάτους των τριών παιδιών.

Νομίζω κι εγώ και οι υπόλοιποί συνάδελφοι που συμμετείχαμε στον δημόσιο διάλογο ένα από τα μελήματά μας ήταν προφανώς να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη για θέματα της επιστήμης μας, για να αντιλαμβάνεται τους όρους οι οποίοι ήταν σύνθετοι και από την άλλη μεριά να υπερασπιστούμε όσο καλύτερα μπορούμε την επιστημονική αλήθεια σε αυτά τα παιδιά. Με τον ορισμό των δυο πραγματογνωμόνων, δύο ανθρώπων τους οποίους πρέπει να σας πω ως πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας ότι απόλυτα εμπιστευόμαστε, νομίζω έχει κλείσει ένας κύκλος».

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «αυτό που θα καταθέσουν οι συνάδελφοι είναι πραγματικά αυτό που συνέβη και που τους σόκαρε καταρχήν στο Καραμανδάνειο που ήταν η πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας και φυσικά μετά η πορεία του παιδιού στο νοσοκομείο του Ρίου. Ιατρικό λάθος δεν διαπιστώνεται εκ μέρους των γιατρών. Γνωρίζουν πολύ καλά οι γονείς ότι είχαν την απεριόριστη φροντίδα και από τα δυο νοσοκομεία. Αυτό που προκύπτει ήταν μια μεγάλη αγωνία των γιατρών να μπορέσουν να αποκρυπτογραφήσουν αυτό που βλέπαν μπροστά τους».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών στην Πάτρα είπε:

«Εχει σημασία ότι το λέει ο υπουργός, αλλά και πολλοί ιατροδικαστές έχουν βγει και μιλάνε για αστοχίες σε ό,τι αφορά τα αίτια θανάτου του πρώτου και του δεύτερου παιδιού για αυτό και οι δυο εισαγγελείς ζητούν εκ νέου ιατροδικαστικές πραγματογνωμοσύνες προκειμένου να δούμε ποια ήταν τα αίτια θανάτου των παιδιών. Καταρχήν ξεκινάμε να δούμε αν ήταν εγκληματική ενέργεια και μετά να δούμε ποιος μπήκε σε αυτή τη διαδικασία, αν υπάρχουν συμμέτοχοι. Οπου χρειάζεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, όπου δηλαδή τα αποδεικτικά μέσα το σηματοδοτούν και το ενισχύουν αυτό, ο ανακριτής θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button