ΔΙΑΦΟΡΑ

Αγρίνιο – Πέθανε ο γνωστός δικηγόρος Δημήτρης Τσιμπούκης σε ηλικία 62 ετών

Σε ηλικία μόλις 62 ετών έχασε τη μάχη με τον κορονΑϊό ο Δημήτρης Τσιμπούκης, γνωστός δικηγόρος στην περιοχή του Αγρινίου.

Η τραγική είδηση του θανάτου του ήρθε σήμερα, μετά από 15 ημέρες κατά τις οποίες πάλευε διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο 62χρονος άνδρας είχε εμβολιαστεί, αλλά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα agrinionews.gr, έπασχε από υποκείμενο νόσημα.

Η τελευταία ανάρτηση

Η τελευταία του ανάρτηση στο facebook στις 30 Νοεμβρίου, μάλιστα, προκαλεί ανατριχίλα.

«Ο covid φαίνεται ότι με νικάει. Διασωληνώνομαι και μπαίνω εντατική. Ευχηθείτε μου καλή τύχη» έγραψε ο δικηγόρος.

Με δική του ανάρτηση μετά την απώλεια του πατέρα του, ο γιος του άτυχου δικηγόρου ευχαριστεί για τη συμπαράσταση και ενημερώνει για το πότε θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία:

Δυστυχώς – Νεκρός ο γνωστός καθηγητής Στέφανος Μπαντόλας

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη στους συγγενείς, τους φίλους και ευρύτερα την εκπαιδευτική κοινότητα. Όλοι έκαναν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο και εκπαιδευτικό, πάντα με το χαμόγελο, ενώ ξεχώριζε για την κοινωνικότητά του, αλλά και την αγάπη του για τα ναυτικά θέματα που δίδασκε.

Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο καθηγητής του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας Στέφανος Μπαντόλας ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Βόλου έχοντας σύμφωνα με πληροφορίες προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Για χρόνια δίδασκε στον ναυτικό τομέα τον οποίο μάλιστα μαζί με μια ευρύτερη ομάδα καθηγητών ανέπτυξε προσελκύοντας πολλούς μαθητές. Ο Στέφανος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button