ΔΙΑΦΟΡΑ

Αγριο έγκλημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης -24χρονος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου

Αγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θύμα ήταν ένας 24χρονος που έχασε τη ζωή του μετά από μαχαίρωμα.

Το φονικό εκτυλίχθηκε στις 23:30 του Σαββάτου (18/9), στην οδό Μακεδονικής Αμύνης και ενώ στην περιοχή υπήρχε κόσμος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικά υπήρξε επεισόδιο μεταξύ θύματος και δράστη για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Τότε ο 20χρονος δράστης, επίσης Αλγερινός, με ένα μαχαίρι προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στο σώμα του 24χρονου συμπατριώτη του, με αποτέλεσμα να τον αφήσει νεκρό στη μέση του δρόμου

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα voria.gr, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και λίγη ώρα αργότερα μετά από έρευνες εντοπίστηκε ο 20χρονος, ο οποίος και συνελήφθη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες καθώς και ο ίδιος ήταν τραυματισμένος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, που επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες, το θύμα είχε επιτεθεί σε ομοεθνή του.

Ο δράστης του φονικού μπήκε αιμόφυρτος σε ταχυφαγείο της οδού Αριστοτέλους, άρπαξε ένα μαχαίρι και έτρεξε στην οδό Μακεδονικής Αμύνης όπου και μαχαίρωσε το άτομο που του είχε επιτεθεί.

Νεκρός ο επιχειρηματίας Στράτος Ταγκατίδης – Κατέρρευσε εκεί που περπατούσε

Ακόμα ένα τραγικό συμβάν ήρθε να επιβεβαιώσει τις ελλείψεις που υπάρχουν στο ΕΚΑΒ. Ο θάνατος του 55χρονου Στράτου Ταγκατίδη στην Κέρκυρα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Οι συνάδελφοί του αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας, μέλος του εμπορικού συλλόγου και Εμπορικού Επιμελητηρίου, ενώ περπατούσε στο δρόμο, κατέρρευσε και πιθανότατα πέθανε από ανακοπή καρδιάς ενώ καταγγέλλουν ότι το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο με καθυστέρηση 40 λεπτών.

Αλλά και οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, μέσω του σωματείου τους μιλούν για αδυναμία της υπηρεσίας να επέμβει άμεσα στο περιστατικό, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας έχει παρουσιάσει επανειλημμένως και δημοσίως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία ως προς την επιχειρησιακή λειτουργία, την υποστελέχωση σε διασώστες και οχήματα.

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button