ΔΙΑΦΟΡΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ Μητέρα κατηγορείται ότι σκότωσε τα τρία παιδιά της – Είχαν μόλις μεταναστεύσει στη Νέα Ζηλανδία

Φρικτό θάνατο και μάλιστα από τα χέρια της ίδιας τους της μητέρας βρήκαν τρία μικρά κορίτσια στη Νέα Ζηλανδία καθώς εντοπίστηκαν νεκρά από τον πατέρα τους, μόλις μια εβδομάδα αφότου είχαν μετακομίσει στη χώρα από τη Νότια Αφρική.

Σύμφωνα με την Evening Standard, βασική ύποπτη για τον θάνατό τους, ο οποίος εξετάζεται ως ανθρωποκτονία, είναι η μητέρα των κοριτσιών, η 40χρονη Lauren Dickson, η οποία φέρεται να έπνιξε τα δίδυμα κορίτσι της Maya και Carla, 3 ετών και την 7χρονη αδελφή τους Lian, στην περιοχή Parkside, ένα προάστιο του Timaru στη Νέα Ζηλανδία.

Η οικογένεια είχε μόλις μετακομίσει στη χώρα από τη Νότια Αφρική, και παρέμενε σε καθεστώς καραντίνας, όπως προβλέπεται για όσους εισέρχονται στη χώρα, σύμφωνα με τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας.

Ο πατέρας, Graham Dickson, ορθοπεδικός, βρήκε τα κορίτσια του νεκρά μέσα στο σπίτι όταν επέστρεψε στο σπίτι λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Πέμπτης. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να μην πίστευε όσα έβλεπε, λέγοντας στους αστυνομικούς: «Συμβαίνει στα αλήθεια αυτό;».

Γείτονες κατέθεσαν πως αρχικά άκουσαν κλάματα και μετά έναν γδούπο. Λίγες ώρες μετά άκουσαν τον πατέρα να ουρλιάζει και να φωνάζει στη θέα των νεκρών παιδιών του.

O Graham κάλεσε άμεσα το ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά για τα παιδιά.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του εγκλήματος, ενώ ανακοίνωσε πως η μητέρα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο εύθραυστος ψυχικός της κόσμος δεν άντεξε τον εγκλεισμό της καραντίνας..

cnn.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button