ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Άτομο με αναπηρία ο Αντώνης: “Είχε εισιτήριο”-Τα πρώτα λόγια του αδερφού του μετά την τραγωδία στο Blue Horizon

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του 36χρονου Αντώνη που έσπρωξαν μέλη του Blue Horizon στο Λιμάνι του Πειραιά. Ο Αντώνης ήταν ένα παιδί με αναπηρία που απλά έτρεχε να προλάβει το καράβι για Ηράκλειο.

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του 36χρονου που πνίγηκε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά όταν σύμφωνα με μαρτυρίες, μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί.

Σύμφωνα με βίντεο-ντοκουμέντο που έρχονται στη δημοσιότητα, ο 36χρονος έτρεξε και ανέβηκε πάνω στον καταπέλτη του πλοίου, το οποίο αναχωρούσε με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr ο 36χρονος λεγόταν Αντώνης και ήταν το αγαπητό παιδί του Αγίου Νικολάου. Ο νεαρός άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να ήταν άτομο με αναπηρία. Ο άτυχος Α.Κ ήταν ένας αδύνατος άκακος άνθρωπος που ζούσε διαφορετικά και δύσκολα, χωρίς ασφάλιση και έσοδα. Βοηθούσε επαγγελματίες της τοπικής αγοράς, κουβαλούσε ψώνια και καθάριζε καταστήματα.

Ο αδερφός του μίλησε στο Newsbomb.gr για τον τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι ο άτυχος Αντώνης είναι νεκρός. Ο ίδιος με λίγα λόγια και φωνή που δεν έβγαινε περιγράφει τα τραγικά λεπτά της είδησης ότι ο αδερφός του δεν ζει πια αλλά και την επικοινωνία που είχε μαζί του λίγο πριν επιβιβαστεί στο καράβι.

«Με έπαιρναν κατά τις 22:30, δεν το πίστευα. Δεν ξέρω πώς βρήκαν το τηλέφωνό μου, με κάλεσαν με απόκρυψη. Λέω αποκλείεται, φάρσα είναι. Έρχεται ο άλλος αδερφός μου και μου λέει ο αδερφός μας πνίγηκε. Λέει τον έσπρωχναν έξω από το καράβι είδα το βίντεο. Τραγικό να σπρώξουν το παιδί, να πέσει στη θάλασσα. Ήταν να ταξιδέψει για Κρήτη. Το καράβι άνοιγε στις 6 του είπα να πάει. Δεν πρόλαβε, καθυστέρησε. Έτρεχε να μπει μέσα. Είναι τραγικό δεν του επέτρεψαν. Δεν τον άφηναν», είπε με σπασμένη φωνή ο αδερφός του άτυχου Αντώνη.

Ήδη έχει προταθεί η κηδεία του να γίνει δημοσία δαπάνη από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για το περιστατικό.

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος»

Βαρβιτσιώτης: Εκφράζω τη θλίψη μου

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με ανάρτησή του στο Twitter, εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του 36χρονου και παράλληλα τόνισε ότι είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για την απόδοση ευθυνών.

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών», ανέφερε.

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button