ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρός ο Γιώτης Ευσταθίου μόλις στα 31 του χρόνια

Ανείπωτη τραγωδία στην Πέγεια. Απεβίωσε ο Γιώτης Ευσταθίου σε ηλικία μολις 31 ετών.

Ο Γιώτης, ένας ενάρετος νέος, αγαπητός σε όλη την Πάφο, ευγενικός, γεμάτος όνειρα και από τα καλύτερα παιδιά της Πάφου δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας.

Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη στην Πάφο και η το άκουσμα των κακών μαντατων έπεσε σαν βόμβα στην μικρή κοινότητα της Πέγειας.

Η οικογένεια του και οι φίλοι του, όσοι είχαν την τιμή να τον γνωρίσουν ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η μοίρα επεφύλασσε ένα τόσο άσχημο παιχνίδι στον Γιωτη μας.

Ο Γιώτης το τελευταίο διάστημα έδινε τη δική του μάχη αντιμετωπίζοντας προβλήματα με την υγεία του. Την είδηση για τον θάνατο του ανακοίνωσαν με ανάρτηση τους τα Social Media η φίλη του Γιωτη, σχεδιάστρια μόδας Λουκία Κυριάκου και ο επισης φίλος του πετοσφαιριστής του Παφιακου, Άκης Ασπιωτης.

Το PafosPress.com εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώτη, αιώνια του η μνήμη. Λεπτομέρειες για την κηδεία του θα ανακοινωθούν άμεσα.

Φωτογραφίες του 31χρονου Φώτη Ευσταθίου

 

Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρός ο Γιώτης Ευσταθίου μόλις στα 31 του χρόνια

 

 

Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρός ο Γιώτης Ευσταθίου μόλις στα 31 του χρόνια

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button