ΔΙΑΦΟΡΑ

ΝΑΙ Δυστυχώς είναι αλήθεια – Νεκρός ο επιχειρηματίας Μάκης Γενιτσαρίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός επιχειρηματίας, Πρόδρομος Γενιτσαρίδης, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι μετά από πτώση από σκάφος κατά την διάρκεια εργασιών τον Ιούνιο.

Επί έξι μήνες έδινε την δική του μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στην οδύνη και την θλίψη την οικογένεια του και τους οικείους του.

Ο Μάκης ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτο στο χώρο της εμπορίας σκαφών και των ειδών αλιείας και θαλάσσης.

ΣΟΚ στην εκπαιδευτική κοινότητα – Νεκρή η μαθηματικός Ελένη Τσάπου

Στο πένθος βυθίστηκε η εκπαιδευτική κοινότητα της Λάρισας από την είδηση του θανάτου της μαθηματικού Ελένης Τσάπου, σε ηλικία 56 ετών.

Η εκλιπούσα με καταγωγή από την Ανάβρα Αγιάς, εργάζονταν στο ΕΠΑΛ Αγιάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa, νόσησε από κορονοϊό και νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Δυστυχώς όμως, δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από τη μάχη. Κατά πληροφορίες δεν είχε κάνει ακόμη το εμβόλιο ενάντια στην covid19.

Ήταν παντρεμένη με τον δάσκαλο Θανάση Δεληζώνα με τον οποίο είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Η εξόδιος ακολουθία της τελείται αυτήν την ώρα από το Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων Αγιάς.

Σε ανακοίνωσή του εξάλλου, ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ Αγιάς σημειώνει τα εξής: «Η εκπαιδευτική κοινότητα του ΕΠΑΛ Αγιάς θρηνεί. Διεύθυνση, Σύλλογος Διδασκόντων, Μαθητές και Κηδεμόνες εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την τραγική απώλεια της εκπαιδευτικού του σχολείου μας κ. Τσάπου Ελένης.

Η Ελένη, η μαθηματικός του σχολείου μας, ήταν εξαίρετη συνάδελφος και άνθρωπος. Η απώλεια της αφήνει κληρονομιά την ενεργητικότητα της, το ένθερμο και έμπρακτο ενδιαφέρον για το σχολείο της, τη δίψα της για ζωή. Η απώλεια της είναι ακόμη πολύ νωπή και μας πονάει όλους.

Η Ελένη διέθετε ένα σπάνιο δυναμισμό, ο οποίος μας έκανε να πιστεύουμε ότι θα κατόρθωνε να ξεπεράσει τη δοκιμασία αυτή. Διαψευστήκαμε. Διαπιστώσαμε έμπρακτα ότι το δώρο της ζωής δεν είναι δεδομένο. Η Ελένη ήταν άξια συνάδελφος, σύζυγος, μάνα.

Με το παρόν η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ Αγιάς εκφράζουν τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Θα μας λείψει. Θα τη θυμόμαστε για πάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει».nassosblog.gr

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button