ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανείπωτος Θρήνος – Δεν τα κατάφερε ο 9χρονος Βασιλάκης

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στο Αγρίνιο το άκουσμα της είδησης του θανάτου του 9χρονου Βασίλειου- Ραφήλ Τσολάκη.

Το μικρό αγγελούδι, πριν καν συμπληρώσει την πρώτη δεκαετία της ζωής του εξέπνευσε βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του. Αντιμετώπιζε εκ γενετής σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Σε λίγη ώρα και πιο συγκεκριμένα  στον Άγιο Αθανάσιο Γιαννουζίου θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος. Η κηδεία του.

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στο Αγρίνιο το άκουσμα της είδησης του θανάτου του 9χρονου Βασίλειου- Ραφήλ Τσολάκη.

Το μικρό αγγελούδι, πριν καν συμπληρώσει την πρώτη δεκαετία της ζωής του εξέπνευσε βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και στην τοπική κοινωνία. Αντιμετώπιζε εκ γενετής σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

ΣΟΚ στο Ζεφύρι – Κάηκε ζωντανή μια μάνα 27 ετών. Χαροπαλεύει ο γιός της

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε η προσπάθεια μιας οικογένειας να ζεσταθεί. Η 27χρονη μητέρα έφυγε από τη ζωή. Ο 12χρονος γιος της δίνει μάχη για να μείνει ζωντανός ενώ τα δύο μικρότερα παιδιά της κινδύνευσαν. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Ζεφύρι της Αττικής και αφορά σε μία οικογένεια Ρομά.

Η κοπέλα καταγόταν από την Λαμία, όπου ζουν μόνιμα και οι στενοί συγγενείς της. Ζούσε στο Ζεφύρι με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους. Ένα αγόρι 12 ετών, ένα κορίτσι 10 ετών και ένα ακόμη αγόρι 4 ετών. Το κακό έγινε περίπου στις 6 το πρωί του περασμένου Σαββάτου 16 Ιανουαρίου.

Η οικογένεια κοιμόταν μέσα στο σπίτι. Ξαφνικά σύμφωνα με την μαρτυρία του συζύγου ακούστηκε ένας θόρυβος. Η κοπέλα τον ξύπνησε και αυτός πήγε στο σαλόνι για να δει τι συνέβαινε. Ο θόρυβος ερχόταν από το air condition και πριν προλάβει καν να αντιδράσει ο άνδρας, έγινε έκρηξη και το σπίτι γέμισε καπνό.

Ο καναπές που κοιμόταν ο 12χρονος τυλίχθηκε στις φλόγες και η φωτιά επεκτάθηκε και στο υπόλοιπο σαλόνι. Σύμφωνα με τα όσα είπαν στο tvstar συγγενείς της κοπέλας ο πατέρας προσπάθησε να βοηθήσει την οικογένεια του. Η πόρτα ασφαλείας που είχε το σπίτι δεν άνοιγε. Επίσης τα παράθυρα ήταν ηλεκτρικά και ασφάλειας. Η προσπάθεια του να βγει από κει έπεσε στο κενό.

Μέσα στο σπίτι επικρατούσε πανικός. Παντού υπήρχε καπνός και οι φλόγες έκαιγαν το σαλόνι. Ο πατέρας δεν μπορούσε να μιλήσει με την Ειρήνη που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο. Τελικά κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να βγάλει το ένα μετά το άλλο τα παιδιά, που στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Τα δύο μικρότερα, πλέον, είναι σε καλύτερη κατάσταση και νοσηλεύονται σε θάλαμο. Ο 12χρονος όμως με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Δυστυχώς όμως η 27χρονη δεν πρόλαβε να βγει. Ο σύζυγος της την βρήκε νεκρή, στο υπνοδωμάτιο τους. Δεν είχε εγκαύματα και ο θάνατος της οφείλεται σε ασφυξία από τον καπνό που εισέπνευσε. Σοκαρισμένοι οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη και πλέον περιμένουν καλά νέα για τον γιο της από τους γιατρούς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button