ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίξτε όλοι την αγκαλιά σας για τον μικρό Γιώργο – Βοηθήστε τον να γίνει και πάλι καλά!

Η Κύπρος περνά οικονομικό πρόβλημα, αλλά αυτό είναι μια ευκαιρία, για να αποδείξουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να μας λυγίσει, τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει τον κάθε συμπολίτη μας να ονειρεύεταιένα καλύτερο μέλλον, τίποτα δεν μπορεί να αφήσει κάποιον που χρειάζεται βοήθεια χωρίς τη στήριξη όλης της Κύπρου, με όποιο τρόπο και μέσα μπορεί ο καθένας.


Ο μικρός Γιώργος από την Πάφο διαγνώστηκε το Δεκέμβριο του 2014 ότι πάσχει από λευχαιμία και από τότε ο μικρός αλλά και η οικογένεια του δίνουν μια σκληρή μάχη ώστε το παιδί τους να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα και να γίνει και πάλι καλά.

Κατόπιν πολλών προσπαθειών από τους γιατρούς του Μακάριου Νοσοκομείου, δεν επετεύχθη η θεραπεία του και έτσι πρέπει άμεσα να διακομιστεί στη Γερμανία για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Το οικονομικό βάρος για την οικογένεια είναι τεράστιο και παρακαλούμε όπως ο καθένας, όσο μπορεί να συνεισφέρει έτσι ώστε σύντομα ο μικρός Γιώργος να υποβληθεί στην απαραίτητη αυτόν επέμβαση.

Για τον σκοπό αυτό πρέπει όλοι μας να ανοίξουμε τo πορτοφόλι μας και την αγκαλιά μας, όπως μπορεί και όσα μπορεί ο καθένας για να βοηθήσει τον μικρό Γιώργο.

Αρ. Λογαριασμού 357020763332 (Τράπεζα Κύπρου).

(Υπάρχει σχετική άδεια διενέργειας εράνου)

πηγη perivolipanagias.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button