ΔΙΑΦΟΡΑ

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο στην τηλεοπτική της κόρη «Ντορίτα» που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο στην τηλεοπτική της κόρη «Ντορίτα» που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

Άννα Παναγιωτοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να αποχαιρετήσει την τηλεοπτική κόρη της «Ντορίτα», με μία συνέντευξη.

Πρόκειται, για την Κατερίνα Ζώγιου, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, νικημένη από τον καρκίνο στα 49 χρόνια της.

Η Κατερίνα είχε υποδυθεί την κόρη της Άννας Παναγιωτοπούλου στο «Ντόλτσε Βίτα». Αναλυτικότερα, η συνέντευξη της κ. Παναγιωτοπούλου:

Άννα Παναγιωτοπούλου: Για την είδηση του θανάτου της Κατερίνας Ζώγιου

«Έπεσα από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκα πως έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο νωρίς. Δεν γνώριζα για την περιπέτεια της υγείας της, δεν μού είχε κάτι κάποιος από τους κοινούς γνωστούς μας.

Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Η Κατερίνα ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και μια εξαιρετική ηθοποιός απ’ αυτές που δεν συναντάς συχνά».

Άννα Παναγιωτοπούλου: Για το πότε είδε για πρώτη φορά την Κατερίνα Ζώγιου

«Την πρωτοείδα λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του “Ντόλτσε Βίτα” στο θέατρο, σε μια παράσταση που έπαιζε τότε στο πλευρό της Νόνικα Γαληνέα.

Την γνώριζε, ο Αλέξανδρος Ρήγας, που είχε κάνει το σενάριο και την σκηνοθεσία, και με πήγε για να τού πω τη γνώμη μου.

Ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλή και συμφώνησα αμέσως πως είναι η ιδανική επιλογή για τον ρόλο της Ντορίτας».

Άννα Παναγιωτοπούλου: Για τον πολύ καλό χαρακτήρα της Κατερίνας Ζώγιου

«Η Κατερίνα είχε έμφυτη ευγένεια και καλοσύνη. Δεν ήταν απλώς ευγενική στα τυπικά. Η ευγένειά της έβγαινε σε κάθε της κίνηση. Ήταν αξιοπρεπέστατη.

Θυμάμαι κάποια στιγμή στα γυρίσματα ορισμένοι από τους ηθοποιούς, δεν έχει σημασία ποιοι, τής είχαν κάνει μια χοντρή πλάκα κι εκείνη στενοχωρήθηκε τόσο πολύ που ήθελε να φύγει από τη σειρά.

Την έπιασα εγώ και τής είπα να μην δίνει σημασία σε σαχλαμάρες και να κάνει τη δουλειά της. Ήταν μεν ευγενική με όλους, δεν κρατούσε ποτέ κακίες δεν ήθελε όμως και να τής συμπεριφέρονται με τρόπους που την ενοχλούν.

Η αλήθεια είναι πως συχνά τής έδινα συμβουλές. Ήμουν πολύ προστατευτική απέναντί της. Την αγαπούσα και με αγαπούσε πολύ»..

enimerotiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button