ΘΑΥΜΑΤΑ

Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός «Με επισκέφθηκε το ίδιο βράδυ»

Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός «Με επισκέφθηκε το ίδιο βράδυ»

«Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και μένα την αμαρτωλή δούλη του Ε. να έρθω να προσκυνήσω στη χάρη του αγίου ιατρού Λουκά εκ Ρωσίας στην Ιερά Μονή Σαγματά.

Θέλω να αναφέρω το θαύμα που έκανε Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός και σε μένα την αμαρτωλή.

Αρρώστησα βαριά με κύριο σύμπτωμα τον έντονο βήχα και πήγα στο γιατρό, διότι ο βήχας ήταν επίμονος και δεν σταματούσε για αρκετό καιρό.

Ο γιατρός σύστησε να βγάλω στην αρχή μια απλή ακτινογραφία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μια απλή βρογχίτιδα.

Ο βήχας όμως δεν σταματούσε, ούτε με τις ενέσεις που ο γιατρός μου έδωσε.

Τότε μου είπε να βγάλουμε μια αξονική τομογραφία, στην οποία διαπιστώθηκε παρουσία διογκωμένων λεμφαδένων στον πνεύμονα και διόγκωση της αριστερής πύλης του πνεύμονα.

Εγώ κατέφυγα στον εξομολόγο μου και του είπα το πρόβλημα.

Ο πνευματικός μου μου σύστησε να προσκυνήσω την εικόνα του αγίου Λουκά που υπάρχει στην εκκλησία του Αγίου Γρηγορίου στη συνοικία Γαρδικίου στα Τρίκαλα.

Εγώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζα για τη ζωή του Αγίου και για τα θαύματά του. Αφού τον προσκύνησα, Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός με επισκέφθηκε το ίδιο βράδυ, προκαλώντας μούδιασμα σε όλο μου το σώμα.

Την άλλη μέρα, που έπρεπε να βγάλω μια ακόμα αξονική τομογραφία, προς έκπληξη του γιατρού και δόξα του αγίου Λουκά και του Τριαδικού Θεού, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε το παραμικρό ίχνος καρκίνου.

Ευχαριστώ τον Θεό και τον άγιο Λουκά που με γιάτρεψαν».

πηγη iellada.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button