ΔΙΑΦΟΡΑ

Άννα Βαγενά: Έφυγε από τη ζωή η αδερφή της

Θλίψη και βαρύ πένθος για την Άννα Βαγενά.

Η ηθοποιός μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση, η αδερφή της Λίλα έφυγε από τη ζωή και τη βύθισε στο πένθος. «Αποχαιρετώντας για πάντα την αδερφή μου» Σήμερα, 8/7/2022, αποχαιρέτησα για πάντα στη Λάρισα τη μοναδική μου αδερφή. Για μένα θα μείνει για πάντα το μικρό μου «Λιλάκι», γιατί παρόλο που ήταν πολλά χρόνια μεγαλύτερή μου και ήταν για μένα και μάνα και αδερφή, ήταν πάνω απ’ όλα ένα ιδιαίτερα τρυφερό, ευαίσθητο, ταλαντούχο και ευάλωτο πλάσμα. Καλό ταξίδι αδερφούλα.

Φωτογραφία: «Η αδερφή μου κι εγώ» Η φωτογραφία πρέπει να είναι του 1949, από το φωτογραφείο «Τλούπα» στη Λάρισα, στο κιονόκρανο στο οποίο είχαν φωτογραφηθεί όλες σχεδόν οι γενιές των παλιών Λαρισαίων», σημείωσε η ίδια. «Έχασα τον πατέρα μου πολύ μικρή. Η απουσία του μας έδεσε με την αδερφή μου και τη μαμά μου. Η μαμά μου δεν είχε προκαταλήψεις απέναντι στην τέχνη. Η αγωνία της ήταν ο βιοπορισμός, το μέλλον το δικό μου, πώς θα ζήσω. Όταν με είδε στην πρώτη μου παράσταση ήταν περήφανη.

Ο Λουκιανός ήρθε στη ζωή μου το 1972. Τον είδα σε ένα δίσκο και θέλησα να τον γνωρίσω. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Ζήσαμε 44 χρόνια μαζί, υπέροχα χρόνια, συντροφικά. Έχω αποδεχτεί ότι θα είμαι λυπημένη. Θα μας λείπει. Δεν είμαι δυστυχισμένη, είμαι λυπημένη γιατί δεν είναι εδώ ζωντανός. Είναι όμως δίπλα μας συνέχεια. Στο σπίτι το υπνοδωμάτιο είναι όπως ήταν όσο ζούσε. Και το στούντιο επίσης. Λυπάμαι που δεν βλέπει τα εγγόνια του. Δεν μου λείπει γιατί είναι σα να μην έφυγε», έχει πει

πηγη iciao.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button