ΔΙΑΦΟΡΑ

Κομοτηνή: Νεκρός αστυνομικός 52 ετών – Πέθανε από ανακοπή

Εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου μέσα στο κατάστημα που διατηρεί η σύντροφος του – Υπηρετούσε στον Συνοριακό Σταθμό Νυμφαίας Θλίψη στο αστυνομικό Σώμα της περιοχής προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου από ανακοπή ενός Αστυνομικού, ηλικίας 52 ετών, το πρωί του Σαββάτου 9 Ιουλίου στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε στις 9 περίπου το πρωί και ο Αστυνομικός εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνος του σε κατάστημα που διατηρεί η σύντροφος του στην πόλη της Κομοτηνής. Τον αστυνομικό εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του προμηθευτής του καταστήματος, ο οποίος ειδοποίησε και το ασθενοφόρο που μετέφερε τον 52χρονο στο Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρουν συνάδελφοι του, ο Αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στον Συνοριακό Σταθμό Νυμφαίας και είχε καταγωγή από τη Γρατινή, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Ο άτυχος άντρας είχε δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο του ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. πηγη evros24.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button