ΔΙΑΦΟΡΑ

Άνοιξε η γη και την κατάπιε: Ανείπωτος θρήνος στην Κρήτη για την κυρία Αλεξάνδρα, πήγε να πιει νερό και καταπλακώθηκε από το ταβάνι

Κρήτη: Τραγωδία με μια 77χρονη νεκρή

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης από την τραγική είδηση του θανάτου της 77χρονης κυρίας Αλεξάνδρας. Η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε στο σπίτι της όταν κατέρρευσε το ταβάνι της κουζίνας.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας την απεγκλώβισαν όσο το δυνατόν ταχύτερα ενώ στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 

Κρήτη: Η αδικοχαμένη γυναίκα βρισκόταν στο νησί για την βάφτιση της εγγονής της

Σύμφωνα με όσα είπε συγγενής της 77χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, «το σπίτι ήταν παλιό… Έπεσε ένα ξύλο που κρατάει το πάτωμα του πρώτου ορόφου και έγινε το δυστύχημα».

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 12:00 και η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Ορνέ του Δήμου Αγίου Βασιλείου, εκεί όπου οι συγγενείς και οι αγαπημένοι της άνθρωποι θα της πουν το στερνό αντίο.

Η αδικοχαμένη Αλεξάνδρα Πρινιωτάκη ταξίδεψε στο Ρέθυμνο για τη βάφτιση της εγγονής της και αποφάσισε να μείνει στο πατρικό της, παρά το γεγονός ότι το σπίτι ήταν παλιό και χρειάζονταν πολλές επισκευές.

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button