ΔΙΑΦΟΡΑ

Απέραντη θλίψη, ”έφυγε” ο Κώστας Γεωργαντάς!

Πένθος και ανείπωτη θλίψη στον Ατρόμητο Διμυλιάς και το ροδίτικο ποδόσφαιρο, αφού ”έχασε” τη μάχη ο 30χρονος Κώστας Γεωργαντάς, ο οποίος είχε παίξει επίσης στον Ευκλή Σορωνής και την Αναγέννηση Έμπωνα και πριν από λίγα χρόνια είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Η ανακοίνωση του συλλόγου:

”Η οικογένεια του Ατρόμητου Διμυλιάς είναι συντετριμμένη στο άκουσμα του αιφνίδιου θανάτου ενός δικού μας παιδιού. Δυστυχώς από το πρωί της Παρασκευής ο δικός μας μαχητής Κώστας Γεωργαντάς δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Εκφράζουμε την ανείπωτη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του την οποία θα στηρίξουμε σε ότι κι αν χρειαστεί.. Κώστα θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας. Να μας προσέχεις από ψηλά”.

ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ: ”Συντετριμμένη η οικογένεια του Ευκλή αποχαιρετάει με θλίψη τον Κώστα Γεωργαντά ! Κώστα θα σε θυμόμαστε για πάντα”.

ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ: ”Το διοικητικό συμβούλιο και οι ποδοσφαιριστές του Φοίβου Κρεμαστής εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του Κώστα Γεωργαντά. Δυστυχώς η χρόνια δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς καλούμαστε να αποχαιρετίσουμε ένα νέο παιδί. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού και στη ομάδα του Ατρόμητου Διμυλιάς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button