ΔΙΑΦΟΡΑ

Απίστευτες εικόνες στην Καλλιθέα: Βούλιαξε το ΠΑΡΚΙΝΓΚ- ΗΣΑΠ Ταύρου (video+pics)

Πρωτόγνωρες εικόνες, που τους άφησαν με το στόμα ανοιχτό, αντίκρισαν το απόγευμα της Παρασκευής (11/05) περίοικοι στην Καλλιθέα όπου άνοιξε η γη και ευτυχώς «κατάπιε» μόνο αυτοκίνητα.

Το πάρκινγκ του ηλεκτρικού στον Ταύρο κυριολεκτικά βούλιαξε, ενώ οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων τα είδαν… όλα, αφού η υποχώρηση του οδοστρώματος παρέσυρε τα οχήματά τους.

Η τεράστια καθίζηση στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο τέρμα της οδού Χαροκόπου, στην Καλλιθέα, απέναντι από τον σταθμό Ηλεκτρικού Ταύρου, σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα.

Η μεγάλη τρύπα που άνοιξε στην άσφαλτο «κατάπιε» τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα τα οποία έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, κάτω από το σημείο που σημειώθηκε η καθίζηση περνάει ο Ιλισσός ποταμός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος χώρο δωρεάν στάθμευσης βρίσκεται σε πολυσύχναστη περιοχή, δίπλα σε σταθμό του ηλεκτρικού με μεγάλη κινητικότητα καθώς χρησιμοποιείται από χιλιάδες πολίτες καθημερινά) και ως εκ θαύματος δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσαν υπηρεσίες του δήμου Καλλιθέας οι οποίες απομάκρυναν τα υπόλοιπα αυτοκίνητα από το παρκινγκ, ενώ έχουν ληφθεί μέτρα από την τροχαία Καλλιθέας για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα.

Στο χώρο μετέβη και κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που θα ερευνήσει τις αιτίες της καθίζησης, ενώ οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αναζητούν ήδη τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να αποζημιωθούν για τις μεγάλες υλικές ζημιές που υπέστησαν.

Δείτε βίντεο από την Καλλιθέα:

πηγη newsbomb.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button