ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας υποδέχεται την Τίμια Κάρα του Οσίου Δαυίδ

Η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και ο Ιερός Ναός Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Κανήθου υποδέχονται την Τίμια Κάρα του Οσίου Πατρός Δαυίδ του Γέροντος του εν Ευβοία.

Η ιερά εικόνα θα παραμείνει στο ναό από την Δευτέρα 14 Μαΐου έως και την Πέμπτη 17 Μαΐου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 , εορτή των Αγίων Θεράποντος και Ισίδωρού,
Ώρα: 07:00 π.μ., θα τελεστεί Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Ώρα: 6:00 μ. μ., θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή του Οσίου Δαβίδ, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου. Θα ακολουθήσει η Ακολουθία του Εσπερινού και η Ιερά Παράκληση του Οσίου. Ο Ιερός Ναός θα είναι ανοιχτός μέχρι τις 8:30 μ. μ..

Την Τρίτη 15 Μαΐου 2018. Ώρα: 7:00 π.μ., θα τελεστεί Όρθρος και η Θεία Λειτουργία

Ώρα: 8:30 μ. μ., θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία για την Εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα. Ο Ιερός Ναός θα είναι ανοιχτός από τις 7:00 μέχρι τις 11:30 το πρωί και από τις 5:00 μ. μ., έως το πέρας της Ιεράς Αγρυπνίας.

Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 , Ώρα: 9:00 π.μ., το πρωί θα τελεστεί το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου. Στις 6:00 μ. μ., το απόγευμα θα τελεστεί η Απόδοση της εορτής του Πάσχα και η Ακολουθία του Εσπερινού για την Εορτή της Αναλήψεως. Ο Ιερός Ναός θα είναι ανοιχτός από τις 8:00 π.μ., έως τις 12 μ. μ., το μεσημέρι και από τις 5:30 το
απόγευμα έως τις 08:00 το βράδυ.

Την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 ( Εορτή της Αναλήψεως) Ώρα 7:00 π.μ., όρθρος και η Θεία Λειτουργία, μετά το τέλος της οποίας, θα γίνει η αναχώρηση της κάρας του Οσίου Δαυίδ, για την ομώνυμη Ιερά Μονή, στις Ροβιές.

πηγη evia365.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button