ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγικές ώρες: Η πιο αγαπημένη ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο και ξυρίζει το κεφάλι της

Η Νικόλ Έγκερτ που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Baywatch», δίνει τη δική της δύσκολη μάχη με μία σπάνιας μορφής καρκίνου. Η 52χρονη ηθοποιός που είχε υποδυθεί την Σάμερ Κουίν, προχώρησε σε μία ανάρτηση που συγκινεί.

Όπως θα δεις παρακάτω, η Νικόλ Έγκερτ ξύρισε δημόσια το κεφάλι της, με τη βοήθεια μίας από τις κόρες της και με τους ακολούθους της να της στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

«Ίσως η θεραπεία δεν περιλαμβάνει τόσο πολύ την αλλαγή του εαυτού μας, αλλά το να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να είναι αυτό που είμαστε» έγραψε στη λεζάντα του post.

Η Νικόλ Έγκερτ αποκάλυψε πριν δύο περίπου μήνες στο αμερικανικό People ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σταδίου 2.

Η ηθοποιός είδε το σώμα της να αλλάζει, όταν μέσα σε τρεις μήνες πήρε 11 κιλά και ένιωσε έναν «τρομερό πόνο» στον αριστερό της μαστό, καθώς έπιασε ένα εξόγκωμα .

Η ηθοποιός ανακοίνωσε στις αρχές Ιανουαρίου ότι είχε διαγνωστεί με διάτρητο καρκίνωμα δευτέρου σταδίου μια σπάνια μορφή καρκίνου του μαστού. Η διάγνωση ήρθε όταν η ίδια πίστευε ότι περνούσε από την εμμηνόπαυση αλλά αντιμετώπιζε «φοβερό πόνο» στον αριστερό της μαστό.

«Πραγματικά πάλλονταν και πονούσε», εξήγησε. «Πήγα αμέσως στη γενική ιατρό μου και μου είπε ότι έπρεπε να πάω αμέσως να το εξετάσω». Στη συνέχεια οι θεράποντες γιατροί επίσης εντόπισαν καρκινικά κύτταρα και στους λεμφαδένες της Νικόλ Έγκερτ.

To διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button