ΔΙΑΦΟΡΑ

Απίστευτη τραγωδία : Νεκρός ο 8χρονος γιος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

Απίστευτη τραγωδία : Νεκρός ο 8χρονος γιος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία, με τον 8χρονο γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα, Μικέλε Μπατσίς, να χάνει τη ζωή του, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Ο 8χρονος Γιάκοπο έπαιζε στο μπαλκόνι του σπιτιού της οικογένειας στο Αρέτσο, στην Τοσκάνη, όταν έχασε την ισορροπία του και -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- έπεσε από τον τρίτο όροφο!

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Σαν Ντονάτο», ωστόσο η καρδιά του δεν άντεξε.

Όπως δήλωσε ένας γείτονας στην «Corriere della Sera»: «Ακούσαμε έναν γδούπο από το δρόμο, κοιτάξαμε κάτω και είδαμε το σώμα του παιδιού. Εν συνεχεία ακούσαμε τις κραυγές των γονιών του».

Είναι το δεύτερο «χτύπημα» που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο 40χρονος πρώην κεντρικός αμυντικός Μπατσίς – αγωνίστηκε ακόμη σε Σαρόνο, Τριεστίνα, Αρέτσο, Τζένοα, Αβελίνο, Κρεμονέζε, Μόντσα και Παγκανέζε προτού αποσυρθεί το 2011 – καθώς πριν μερικές ημέρες έχασε και τον θείο του από την πανδημία του κορονοϊού!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button