ΔΙΑΦΟΡΑ

Αποστόλης Δαμκαλής. Ο Iερέας – διασώστης που έσωσε χθές μετά τη λειτουργία τραυματία από τροχαίο

Αποστόλης Δαμκαλής. Ο Iερέας – διασώστης που έσωσε χθές μετά τη λειτουργία τραυματία από τροχαίο

“Συνέβη σήμερα στη πρωινή μου βάρδια στο ΕΚΑΒ…..Το κέντρο μας διαβιβάζει τροχαίο επί της λεωφ. Μαραθώνος στην Παλλήνη με τραυματία τον 63χρονο οδηγό της μηχανής.

Φτάνοντας στο συμβάν βρίσκουμε εκτός τον βαριά τραυματισμένο οδηγό και τον δικό μας διασώστη του ΕΚΑΒ αλλά και ιερέα του Ι.Ν. Παναγίας Παντοβασίλισσας Ραφήνας Αποστόλης Δαμκαλής

ο οποίος μόλις είχε τελειώσει τη λειτουργία στον Ι.Ναό και πέρναγε τυχαία από το σημείο. Η βοήθεια του πολύτιμη και σε εμάς αλλά και στον βαριά τραυματισμένο οδηγό.

Στο σημείο άμεσα βρέθηκαν δύο μηχανές ΔΙΑΣ που μη γνωρίζοντας την διπλή ιδιότητα του ιερέα-διασώστη δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέπονταν έναν ιερέα να έχει τόσες γνώσεις σε Α βοήθειες”.

Με αυτό το μήνυμα ένας διασώστης του ΕΚΑΒ επαινεί και εξάρει την συνδρομή του Ιερέα Απόστολού σε τροχαίο επι της Μαραθώνος. Τέτοιους Παππάδες έχουμε ανάγκη…

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button