ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία: Κλείδωσαν το παιδί τους στο αυτοκίνητο – Νεκρό το 3χρονο αγοράκι

.Τραγωδία: Κλείδωσαν το παιδί τους στο αυτοκίνητο – Νεκρό το 3χρονο αγοράκι

Το παιδί βρήκε τραγικό θάνατο.

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της τραγωδίας καθώς ένα 3χρονο αγοράκι πέθανε από την ζέστη, με τους γονείς του να το αφήνουν στο αμάξι κλειδωμένο O Bentley Fowler βρέθηκε νεκρός από περαστικούς στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου των γονιών του στο Hodges της Αλαμπάμα. Το μόλις 3 ετών παιδί, άφησε την τελευταία του πνοή από την ζέστη.

Όπως ήταν φυσικό, οι δυο γονείς του Bentley συνελήφθησαν, ωστόσο είπαν στην αστυνομία πως εκείνοι κοιμόντουσαν και το παιδί κλειδώθηκε μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο. Η αστυνομία ωστόσο, δεν συμμερίστηκε τις δικαιολογίες των δυο γοιών και τους συνέλαβε. Όπως αναφέρει το Al.com πρόκειται για τους Dakota Fowler και Brandi Burks, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία..

Ασύλληπτη τραγωδία σε παιδικό πάρτι: Νεκρή 8χρονη από πυροβολισμό

Ένοπλοι άνοιξαν πυρ και σκόρπισαν τον θάνατο σε παιδικό πάρτι. Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 8χρονου κοριτσιού σε παιδικό πάρτι. Ένοπλοι εισέβαλαν σε αυλή σπιτιού στο Οχάιο των ΗΠΑ, όπου γινόταν πάρτι γενεθλίων και άρχισαν να πυροβολούν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η άτυχη 8χρονη Mikayla Pickett.

Το πάρτι γινόταν για τα 15α γενέθλια του εγγονού του 62χρονου Willie Walker, ο οποίος περιέγραψε στην εφημερίδα Akron Beacon Journal τις σοκαριστικές στιγμές που διαδραματίστηκαν. «Δεν ξέρω τι έγινε, ήταν κόλαση», είπε και συμπλήρωσε ότι οι ένοπλοι ήταν τρεις ή τέσσερις. Σύμφωνα με την αστυνομία διεξάγονται έρευνες για να εντοπιστούν οι δράστες, ενώ δεν είναι γνωστό ούτε το κίνητρο πίσω από την επίθεση. Νεκρή είναι η 8χρονη Mikayla Pickett..newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button