ΔΙΑΦΟΡΑ

Στο στήνουν σε 3 μέρες, κοιμίζει 7 άτομα: Το ξύλινο σπιτάκι των 37 τμ, που το εσωτερικό του μοιάζει με σουίτα

Το ξύλινο σπιτάκι των μόλις 37 τ.μ. δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από μία υπερπολυτελή κατοικία, καθώς διαθέτει όλες τις ανέσεις. Χρειάζεται λίγο περισσότερο από τρεις ημέρες για να στηθεί και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι επτά άτομα, ενώ το εσωτερικό του είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο, αν και εξωτερικά δεν φαίνεται.

Το ξύλινο σπιτάκι διαθέτει πολυτελείς χώρους και απίστευτες ανέσεις

Αυτό το μικρό σπίτι έχει ψηλό, ξύλινο ταβάνι και ξύλινα πατώματα, ενώ η κουζίνα είναι άψογα σχεδιασμένη και χωράει έναν κανονικό φούρνο, νεροχύτη, ψυγείο και τραπεζαρία.

Ακόμα και το μπάνιο είναι πολύ ευρύχωρο και διαθέτει πλακάκια στους τοίχους και λεπτομέρειες από ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ η κρεβατοκάμαρα τραβάει τα βλέμματα. Στη σοφίτα υπάρχει ακόμα περισσότερος χώρος για την οικογένεια ή τους φιλοξενούμενους.

 

 

 

 

 

πηγη newsthessaloniki.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button