ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Στο site protienimerosi.eu η ιδιωτική ζωή των επισκεπτών μας είναι εξαιρετικής σημασίας για εμάς.
Εδώ περιγράφονται οι τύποι των προσωπικών στοιχείων που λαμβάνονται και συγκεντρώνονται από τον παρόν Ιστότοπο και πώς χρησιμοποιούνται.

Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης ένας 48χρονος DJ σε γνωστό μπαρ – ταράτσα του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του βοηθώντας έναν συνάδελφο του να προετοιμαστεί για τη βραδιά που θα ακολουθούσε.

Τέσσερα άτομα προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου για να δώσουν καταθέσεις.

Το μπαρ σφραγίστηκε από την Αστυνομία με εντολή εισαγγελέα.

Δείτε βίντεο από το σημείο Πηγή: thestival.gr

Τραγωδία: Τον βρήκαν νεκρό οι γείτονές του στην Πάτρα

Νεκρός στο σπίτι του εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης ένας άνδρας στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ διατάχθηκε ο αποκλεισμός της περιοχής.

Ο άνδρας, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι του στην Οβρυά, στην οδό Λεχαινών. Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν γείτονες, οι οποίοι και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του φαίνεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button