ΔΙΑΦΟΡΑ

Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου

Συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι και θαυμαστές συγκεντρώθηκαν από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η κηδεία του «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού μπορεί να είναι προγραμματισμένη για τις 3 το μεσημέρι, ωστόσο στον χώρο του Α’ Νεκροταφείου, συγκεντρώθηκε από νωρίς πλήθος κόσμου για το «ύστατο χαίρε» στον Τόλη Βοσκόπουλο.

Συντετριμμένες έφτασαν στο Α’ Νεκροταφείο λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου και η μοναχοκόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα, 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών. Υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΓΝΑ.

Η Άντζελα Γκερέκου από χθες μέσω ανάρτησης στο Facebook απηύθυνε παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας στην κηδεία του αγαπημένου της.

Συγκεκριμένα, η Άντζελα Γκερέκου έγραψε: «Αύριο στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας, στο πρώτο νεκροταφείο. Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!».

“Αθάνατος” ακούστηκε εν μέσω χειροκροτημάτων μόλις, λίγο πριν από τις 12:00, έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο το φέρετρο.

Η κηδεία του Τόλη θα γίνει δημοτική δαπάνη και η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, με ανάρτησή της έχει ζητήσει να τηρηθούν τα μέτρα απ’ όσους θα θελήσουν να πουν το τελευταίο αντίο στον “πρίγκιπα”. Η Άντζελα και η κόρη της, Μαρία, έφτασαν στο Α’ Νεκροταφείο λίγο πριν από τις 14:00 συντετριμμένες και αμίλητες..fthis.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button