ΔΙΑΦΟΡΑ

Avείπωτη Τpαγωδiα Στηv Κέρκυρα: Νεκpό Έvα 12χροvο Κοpιτσάκι

Avείπωτη Τpαγωδiα Στηv Κέρκυρα: Νεκpό Έvα 12χροvο Κοpιτσάκι

Απίστευτη τραγωδία στην Κέρκυρα.

Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη διάσωσή της. Η σορός της μεταφέρεται αυτήν την ώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να διεξαχθεί νεκpοψία-νεκpοτομή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες…

Απίστευτη τραγωδία στην Κέρκυρα.

Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη διάσωσή της.

Η σορός της μεταφέρεται αυτήν την ώρα προκειμένου να διεξαχθεί νεκpοψία-νεκpοτομή.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε στην ακτή, από θαλάσσια περιοχή στον ‘Αγιο Στέφανο Αυλιωτών, 12χρονη από τη Βουλγαρία, που διέμενε στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 12χρονη φέρεται να πήγε

το απόγευμα για μπάνιο στη συγκεκριμένη περιοχή με την οικογένειά της.

Παρότι έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη διάσωσή της, αυτό δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν.

Ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ιωάννης Αϊβατίδης, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν.

H σορός της 12χρονης μεταφέρεται αυτήν την ώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να διεξαχθεί νεκpοψία-νεκpοτομή….newsbeast.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button