ΔΙΑΦΟΡΑ

Cοvid-19: Αγγελούδι, 5 Eτών, Nοσηλεύτηκε Mε 42 Πυpετό σε Nοσoκομεiο! Φωτo

Cοvid-19: Αγγελούδι, 5 Eτών, Nοσηλεύτηκε Mε 42 Πυpετό σε Nοσoκομεiο! Φωτo

cοvid-19: Αγγελούδι, 5 Eτών, Nοσηλεύτηκε Mε 42 Πυpετό σε Nοσoκομεiο! Φωτo

Σκληρή μάχη για το 5χρονο αγγελούδι.

Μία μητέρα αποκάλυψε πως ο πενταετής γιος της οποίος ήταν «απολύτως υγιής», έφτασε σε σημείο να αναρωτιέται αν θα πεθάνει αφού νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό –

Όλα ξεκίνησαν από έναν ξηρό βήχα, όπως περιγράφει η μητέρα του παιδιού…

Σκληρή μάχη για το 5χρονο αγγελούδι.

Μία μητέρα αποκάλυψε πως ο πενταετής γιος της οποίος ήταν «απολύτως υγιής», έφτασε σε σημείο να αναρωτιέται αν θα πε8άνει αφού νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό.

Η Lauren Fulbrook, 30 ετών, από την πόλη Bromyard, δήλωσε ότι η υγεία του γιου της Alfie χειροτέρεψε ξαφνικά και ανέπτυξε θερμοκρασία άνω των 42C με ψευδαισθήσεις και εμετούς.

Χαρακτηρίζοντάς τη ως τη «χειρότερη εμπειρία της ζωής της»,

πήρε την απόφαση να κοινοποιήσει στο λογαριασμό της στο Facebook όλα όσα έζησε, για να προειδοποιήσει άλλους γονείς ότι ακόμη και τα παιδιά χωρίς υποκείμενες συνθήκες υγείας μπορούν να προσβληθούν από τον Covid-19.

Όλα ξεκίνησαν από έναν ξηρό βήχα, όπως περιγράφει η μητέρα του παιδιού και μέσα σε λίγες ώρες έφτασε ο πυρετός του παιδιού στους 42,3 βαθμούς.

Η όρεξη του παιδιού μειώθηκε και δεν μπορούσε να φάει οτιδήποτε για μέρες.

Ο πυρετός παρόλα τα φάρμακα διατηρούνταν σε υψηλά επίπεδα και η εισαγωγή του στο νοσοκομείο επιβάλλονταν.

Μετά την έβδομη ημέρα η υγεία του παιδιού άρχισε σιγά σιγά να βελτιώνεται και μία μέρα μετά το νοσοκομείο τους ζήτησε να πάνε σπίτι τους.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η μητέρα του

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η μητέρα του μικρού ήρωα είναι ξεκάθαρο:

«Ο Covid-19 δεν είναι αστείο. Παρακαλώ όλους τους ανθρώπους της γης να το πάρουν σοβαρά»….

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button