ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν άντεξε η καρδούλα της: Στην αγκαλιά των αγγέλων η μικρή Τζωρτζίνα από την Πάτρα

Πάτρα: Η τραγική είδηση με τον θάνατο ενός μικρού κοριτσιού

Σπαράζει η οικογένεια μετά τον θάνατο των παιδιών τους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στην Πάτρα.

Η καρδούλα της μικρής Τζωρτζίνας δεν άντεξε άλλο να μάχεται και σταμάτησε να χτυπά… Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν το αγγελούδι στη ζωή, όμως το αναπάντεχο, επήλθε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε επιπλοκή ξαφνικά, μεταφέρθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο «Αγλαϊα Κυριακού», χωρίς όμως αυτή τη φορά να καταφέρει να βγει νικήτρια.

Δεν άντεξε η καρδούλα της: Στην αγκαλιά των αγγέλων η μικρή Τζωρτζίνα από την Πάτρα

Ο θάνατος των παιδιών στην Πάτρα το 2019 το 2020 και τώρα το 2022

Πλέον τα παιδιά βρίσκονται στην αγκαλιά των Αγγέλων και από εκεί να στέλνουν δύναμη στους γονείς τους. Η οικογένεια χτυπήθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2019, όταν έχασε την Μαλένα της, σε ηλικία 3,5 ετών. Τον Μάρτιο του 2020 βρήκαν χωρίς σφυγμό το 6μηνών κοριτσάκι τους μέσα στην κούνια τους, από σπάνια αγενεσία στον φλεβοκόμβο.

Λίγους μήνες μετά, το μεγαλύτερό τους παιδί, η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή. Δόθηκε σκληρή μάχη στην ΜΕΘ του ΠΓΝΠ για να κρατηθεί στη ζωή. Και η Τζωρτζίνα τα κατάφερε. Διαγνώστηκε το πρόβλημα υγείας της και μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου της εμφυτεύθηκε απινιδωτής για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της καρδούλας της.

Δυστυχώς, όμως, ο Θεός την ήθελε κοντά του και την πήρε σήμερα το μεσημέρι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και συγκλονίζοντας όλη την πατραϊκή κοινωνία.

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button